Tävla om biljetter till Flimmer den 2-11 oktober!

PULS har exklusivt fått tag i 5 stycken festivalpaket till Norrköpings filmfestival Flimmer, som vi vill lotta ut till er medlemmar.

Ett festivalpaket = 1 medlemskap/festivalkort + 1 biobiljett. För att vara med och tävla om dessa biljetter ska du svara på frågan ”Vad heter Filmfestivalens avslutningsfilm?”

Maila sedan ditt svar till info@personalvetare.nu senast torsdag den 1 oktober. Vinnarna kommer att meddelas torsdag kväll (via mail) och festivalpaketen hämtas sedan ut i biljettkassan i biograf Hörsalen när festivalen drar igång (se karta på festivalens hemsida, klicka på ”Information om biljettförsäljning” i menyn).

Norrköpings Filmfestival Flimmer arrangeras i år för elfte året i rad och bjuder på ett stort utbud av filmer – allt från amerikanska independentfilmer, dokumentärfilmer, ny svensk film, midnattsfilmer av det mer alternativa slaget till en hel hög med Sverigepremiärer! Årets filmfestivalprogram är fullspäckat med filmer för alla smaker med andra ord.

Vi hoppas så klart att många av er studenter där ute unnar er ett avbrott i vardagen och passar på att se en massa film med studentrabatt så klart!  Festivalkort kostar med CSN- eller Mecenatkort endast 30 kr (ord. pris 60 kr) och biljetterna till filmerna kostar bara 45 kr styck (undantag: invignings- och avslutningsfilmen).

Något som inte heller får missas är Filmfestivalens avslutningsfest som i år hålls på Kårhuset Trappan lördagen den 10 oktober. Under den här kvällen är Trappan öppen för alla och i år samarbetar Flimmer med Karateklubben – så kom och dansa, mingla och ha en riktigt trevlig kväll med andra filmfestivalbesökare!

Festivalen pågår 2-11 oktober. Festivalprogrammet och all annan nödvändig information hittar du på www.flimmer.nu!