Sportgruppen: Följ med ut och paddla havskajak på Vättern söndagen den 13/9!

Planen är att vi i lugn takt ska glida fram i det natursköna området Omberg, där vi garanterar att du kommer att få njuta av en härlig naturupplevelse oavsett om du är nybörjare eller har paddlat tidigare!

Vi träffas kl. 08.30 vid parkeringen mitt emot Kårallen på söndagsmorgonen och tar oss med bil till Ombergs kajaker.

Där får vi för endast 250 kr/person hyra kajak, paddel, kapell och flytväst.

Eventuellt tillkommer en mindre avgift även för transport, vilket vi återkommer om. Det enda du behöver tänka på är (förutom att vara simkunnig) att ta med sig väderleksanpassade kläder, lunch och lite fika, då vi det kommer att göra två stopp på paddlingsfärden mellan Hästholmen och Borghamn. Turen beräknas ta totalt fem timmar inklusive lunch- och fikapaus.

Anmälan är bindande och görs senast tisdagen den 8/9 till sport@personalvetare.nu . Tänk på att antalet platser är begränsat, så ta chansen och anmäl dig redan idag! PULS- medlemmar har förtur om platserna, därefter konkurerar övriga PA- och BVG-studenter om eventuellt återstående platser.

Betalningen och sista-minutenanmälan sker den 9/9 i I-fiket mellan kl. 12-13 till Cilia och Linus.

Eftersom det smidigaste sättet att ta sig till Omberg är med bil, är det önskvärt att ni som har tillgång till bil meddelar detta vid anmälan.

Sportgruppen önskar er varmt välkomna!