Lansering av nya Personalvetare.nu!

Äntligen är vi i mål! Det är med stor glädje vi kan presentera Personalvetare 2.0. Redan under stormötet tidigt under våren 2009 fick vi mandat av föreningens medlemmar att köpa en ny hemsida. Denna sida är resultatet.

Idén med den nya sidan har vi sedan länge haft klar för oss. Vi ville ha en sida som är strukturerad, snygg och enkel att admnistrera. För våra arbetsgrupper är detta ett stort steg i rätt riktning. Jag tror dock att den nya sidan kan bli ännu bättre med er hjälp! Hör gärna av er med tankar och funderingar till mig på webmaster@personalvetare.nu.

Vad är nytt?

Den nya sidan är mer struktrerad än den tidigare. De viktigaste skillnaderna kommer dock att ses i ett längre perspektiv. I och med att det blir lättare för arbetsgrupperna att uppdatera sidan hoppas vi på att den här sidan ska bli mer levande än den tidigare. Vi har som målsättning att kunna skicka ut färre mail och i högre utsträckning än tidigare hänvisa till hemsidan.

Registrering av nytt användarkonto

Trots tappra försök har den tidigare databasen med medlemsinformation inte gått att överföra till denna sida. Databasen innehåller information som användarnamn och lösenord (vilka är krypterade så att ingen kan läsa dem). Därför måste alla medlemmar registreras på nytt. Jag ber om ursäkt för eventuellt besvär och ber er samtidigt att maila för att få ett nytt konto aktiverat.


Bästa hälsningar,

Gustav Brandt, webmaster