Jobbannonser


Jobba när du vill och kan! i en ung och social arbetsmiljö

 

Norstat är ett av Sveriges största marknadsundersökningsföretag. Vi genomför intervjuer via alla metoder (telefon, internetpanel, personliga intervjuer, fokusgrupper och mystery shopping till privatpersoner och företag) och omsatte förra året över 100 miljoner kronor. Norstat Sverige består idag av ca.40 fulltidsmedarbetare i Stockholm, Göteborg och Linköping samt ca 300 intervjuare. Norstat Sverige AB är en del av Norstat Group som har verksamhet i ett flertal europiska länder. Norstat står också bakom panel.se.

norstat

Norstat söker intervjuare

Vi söker nu nya motiverade intervjuare till vårt fräscha kontor mitt i centrala Linköping (S:t Larsgatan 32B). Du kommer att arbeta med marknadsundersökningar där ämnen samt metod varierar. Det är i första hand marknadsundersökningar genom telefonintervjuer men i vissa fall också personliga intervjuer. Vi genomför dessutom undersökningar där intervjuarens uppgift är att, via telefon, rekrytera konsumenter som ska delta i paneler av olika slag. På dagtid riktar vi oss mot företag, samt på kvällar och helger mot hushåll/privatpersoner.

Vi erbjuder en varm och social arbetsmiljö där vi välkomnar alla typer av människor. Har du det som krävs för att bli en del av oss är du varmt välkommen att söka jobb redan idag. Nya fräscha lokaler, möjlighet till mer kontinuerligt arbete och nya sociala kontakter.

Egenskaper vi gärna ser hos dig:

  • Stor social kompetens
  • Noggrannhet
  • Öppenhet inför nya människor
  • Goda kunskaper i det svenska språket
  • Kunskaper i övriga språk är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av telefoniarbete premieras, dock inget krav

Som telefonintervjuare får du träning och coachning i hur du bemöter andra människor samt får ta del av spännande projekt i en bransch som aldrig sover. Vi söker personer i alla åldrar!

Skicka in din ansökan redan idag:
Ansök via www.norstat.se → Kontakta oss → Arbeta hos oss → Intervjuare Linköping.
Fyll i ansökningsformuläret och klicka på Skicka! Vi hör av oss löpande.

För mer information, ring produktionschef Cecilia Mårtensson 072-166 8808.
Välkommen med din ansökan!

norstat-logga

2016-09-12 

STUDENTMARKNADSFÖRARE TILL JUSEK

Är du duktig på sälj, vill knyta kontakter till näringslivet och ha ett meriterande extrajobb? Då ska du söka jobbet som studentmarknadsförare för Jusek i Linköping! Du hittar mer info i länken nedan och skicka in din ansökan asap eftersom att tjänsten kommer att tillsättas snarast. http://www.jusek.se/Om-Jusek/Lediga-jobb-och-uppdrag/Studentmarknadsforare/linkoping/
Jusek studentmarknadsförare

STAFFING & RECRUITMENT ASSISTANT TILL ACADEMIC WORK

Är du sugen på ett varierande extrajobb där du får lära dig nya saker varje dag? Nu söker vi på Academic Work ytterligare en Staffing & Recruitment Assistant som vill förstärka ett av våra team i Linköping! Är du student i början av din utbildning som lockas av möjligheten att ta stort eget ansvar och utvecklas inom personal- och rekryteringsområdet?

OM TJÄNSTEN

Academic Work växer och nu söker vi fler kollegor som vill förstärka ett av våra team i Linköping. Som Staffing & Recruitment Assistant stöttar du teamets Consultant Managers i alla deras processer inom rekrytering och personaladministration. Tjänsten är mycket varierad och ger dig möjlighet att skaffa dig värdefulla praktiska erfarenheter redan under din studietid. Du blir en värdefull del av vårt team och får snabbt ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du får uppgifter delegerade till dig under arbetsdagen och har kollegor som stöttar dig men du driver själv ditt arbete framåt och tar egna initiativ för att lösa våra kunders personalbehov.

För att ge dig en bra start kommer du först att få sitta bredvid kollegor och få en introduktionsutbildning. För att stötta din fortsatta utveckling hos oss finns också ett utarbetat Assistant Training Program där du får börja med enklare uppgifter och tar på dig allt mer ansvar efter hand när du blir varm i kläderna.

Läs mer och ansök här!

academic-work-logotype-black-2x

Unionen söker student till extrajobb på Linköpings universitet

Arbetsplatsbeskrivning


Vill du få kraft att göra skillnad?
Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.

Arbetsbeskrivning
Som Studentinformatör hos oss på Unionen Student jobbar du som medlemsvärvare på högskolor och universitet.
Jobbet innebär att:
– Värva studentmedlemmar på mässor och arbetsmarknadsdagar
– Planera och genomföra aktiviteter som klassrumspresentationer och mindre föreläsningar
– Vara ambassadör för Unionen på campus

Vi som jobbar med studenter är ett härligt gäng med en öppen kultur där alla är delaktiga! Vi lever som vi lär, och självklart får du goda arbetsvillkor och har enligt avtal möjlighet till god löneutveckling. Och eftersom vi på Unionen är proffs på karriärtjänster får du också chansen att kompetensutveckla dig under din anställning hos oss.

Kvalifikationer
Vi vill att du ska studera på högskola eller universitet i berörd region gärna med ett eller flera år kvar till examen. Det är önskvärt att du redan har studerat en termin.
För att lyckas i rollen behöver du vara driven, självständig samt gilla att jobba målstyrt.

Det är en fördel om du har erfarenhet av sälj eller värvning samt att du känner dig bekväm med att tala inför folk. Du kommer att samarbeta med studentföreningar och sektioner, så det är ett stort plus om du är/varit engagerad inom en studentförening.     Det kan förekomma en del resor i tjänsten och ingen aktivitet är den andra lik, så det är ett plus om du gillar omväxling.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, januari – mars 2016
Omfattning: Timavlönad, ca 10 – 40 timmar per månad
Övrigt: Obligatorisk utbildning 14/1

Ansökan
Välkommen att skicka cv och personligt brev till:
Malin Holmberg
Studerandeombudsman: Bergslagen/ Värmland/ Mälardalen/ Öst
malin.holmberg@unionen.se

Lön
Löneform: Timlön, fast individuell lön per timme

Kontaktperson
Malin Holmberg
072- 568 54 48
Malin.holmberg@unionen.se

Övrigt
Unionen uppskattar olikheter och eftersträvar mångfald i alla avseenden.                       Välkommen att söka tjänsten redan idag – rekrytering sker löpande!

 

UNIONEN

 

Talangjägarna söker ny researcher / Sherlock Homes 

Är du intresserad och fascinerad av informationssökning och sammanställning? Tycker du det är spännande att lista ut var de bästa kandidaterna befinner sig? Har du dessutom ett intresse för IT? Ansök då till tjänsten som researcher/Sherlock Homes hos Talangjägarna.

Talangjägarna söker ny researcher 

Är du genuint intresserad av andra människor och ser nya relationer som något spännande? Brinner du för humankapitalfrågor, kompetensförsörjning och rekrytering? Ansök då till tjänsten som researcher hos Talangjägarna.
Läs mer om tjänsten: http://cv.talangjagarna.se/cv/assignment.jsp?tc=rss&id=351

talangjagarna

 

 

Vill du arbeta som studentinformatör i Linköping och Norrköping?


Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har 176 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet.

Nu söker Vision dig som vill arbeta som studentinformatör i Linköping och Norrköping. Vi erbjuder en individuell lön på minst 125 kronor i timmen, mycket eget ansvar och stor frihet att själv planera din arbetstid. Ett utvecklande extrajobb som dessutom är en bra merit för framtiden!

Läs mer, se filmen och ansök på http://vision.se/for-dig-som-ar/Student/studentinformator/ http://vision.se/Om-Vision/Lediga-jobb/

rekryterinsbild