FILMKVÄLL KL 19, TISDAGEN 19 MAJ!

I dessa tider av social distansering är det lätt att tappa kontakten med varandra, därför har vi i PULS styrelse arbetat på ett onlineforum där vi ska kunna bibehålla någon form av socialt umgänge under tiden. För tillfället är detta forum en discordserver vi designat för att kunna prata, spela spel, titta på film, hålla i quiz eller liknande tävlingar och så vidare. Helt enkelt hoppas vi på att detta kan bli en avslappnad plats där vi medlemmar kan hänga, ha roligt eller bara koppla av tillsammans efter en lång dag av plugg.


För er som är inte tidigare hört talas om discord är det en app till dator eller mobil där man kan skapa en mängd olika kanaler, alltså mindre rum avsedda för olika aktiviteter. Man kan fritt hoppa mellan dessa och använda text, röst eller video efter vad man är bekväm med.

Vi vill bjuda in alla medlemmar till att prova servern tisdagen 19/5 klockan 19.00. Tanken är att börja med en spel/filmkväll där vi i styrelsen kommer finnas för att guida er och svara på frågor. Servern och alla dess funktioner kommer självklart alltid vara öppna efter detta, även när det inte planerats något särskilt för dagen. Alla medlemmar är alltid välkomna!

Vi hoppas att ni är lika taggade på detta som vi är, och att så många av er som möjligt kan komma! Om ni har frågor kan ni skicka dem till naringsliv@personalvetare.nu.
Här är länken till servern, ni får gärna gå in och göra er lite hemmastadda tills vidare!

https://discord.gg/72rC3fN…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *