Ida Infront söker rekryteringsassistent

Ida Infront söker rekryteringsassistent – Deltid 10-20%, VT 2019
 
Ida Infront växer och behöver förstärka sin rekryteringskapacitet. Vi söker därför en handlingskraftig, uthållig och pricksäker rekryteringsassistent för deltidsarbete. Här ges du en utmärkt möjlighet att kombinera dina studier med praktisk arbetslivserfarenhet! 
 
I rollen kommer du att vara vår HR-chef behjälplig vid olika moment i rekryteringsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att söka och kontakta kandidater via olika nätverk. Du kommer också att administrera annonser, sköta mötesinbokningar samt säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater.
 
Vi söker dig som studerar inom personal/HR, beteendevetenskap eller motsvarande. Vi ser att du har god kommunikativ förmåga, ett personligt engagemang samt kan arbeta självständigt. Utöver detta önskar vi att du har en hög personlig mognad, är lyhörd för människor och har ett positivt förhållningssätt till de utmaningar du stöter på. Det är ett plus om du har erfarenhet av ett eller flera rekryteringsverktyg och/eller rekrytering via sociala plattformar. 
 
Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *