Linköpings Stadsmission söker Dig som studerar HR eller beteendevetenskap

Hej Student!
Vill du arbeta i en organisation som göra skillnad för människor i utsatta livssituationer? Linköpings Stadsmission söker Dig som studerar HR eller beteendevetenskap och vill få värdefull erfarenhet inför framtiden. Hos oss får du en unik chans att tillämpa din kompetens och teoretiska kunskap samt utvecklas i din roll som HR-praktiker!

Som volontärsamordnare har du det strategiska ansvaret för hela volontärverksamheten. Du arbetar motivationsbyggande och ansvarar för hela rekryteringsprocessen av nya volontärer. En del av ditt uppdrag är att utveckla verksamheten och marknadsföringen samt skapa ett ökat intresse för volontärskap inom organisationen. Missa inte chansen att söka detta meriterande deltidsjobb som ger dig ovärderlig erfarenhet för din framtida karriär!

Läs mer och ansök på vår hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *