Jobba extra hos Norstat!

Vi söker motiverade intervjuare till vårt kontor i centrala Linköping! Vill du jobba extra under din studietid, fila på ditt CV, dryga ut studentkassan och jobba i en spännande bransch? Se hit!

Norstat jobbar inom marknadsundersökningsbranschen med att tillgodose företag med underlag för bättre beslutsfattande genom att samla in data på den marknad där de verkar. Vi jobbar bl.a. med intervjuer, produkttestning och fokusgrupper. Jobbet som intervjuare är flexibelt och perfekt att kombinera med studier, du anmäler själv när och hur mycket du vill jobba. Vi arbetar med några av de främsta företagen i landet, så ta chansen att jobba i en spännande bransch som aldrig sover!

Skicka in din ansökan redan idag till: jobb.linkoping@norstat.se. Se hela annonsen på http://www.norstat.se/jobb/.

Young man working at a computer in a call centre

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *