Kidbrooke Advisory söker vikarierande assistent

Kidbrooke Advisory är ett tekniskt innovativt konsultföretag med inriktning mot finansiell riskhantering. Vi söker just nu dig som är en social, utåtriktad och positiv person som är redo att ta dig an rollen som vikarierande assistent. I tjänsten kommer du inledningsvis fokusera på att sätta dig in i företagets verksamhet och ansvara för administrativa uppgifter så som att koordinera och planera möten, event och resor. Arbetsuppgifterna kan på sikt tänkas breddas till att även innefatta uppgifter relaterat till marknadsföring, rekrytering, ekonomisk administration, samt säljaktiviteter. Merparten av tjänstens arbete kommer att bedrivas från vårt kontor i Stockholm.

Låter detta som någonting för dig? Tveka inte, skicka in din ansöka redan idag! Klicka här för att läsa mer om tjänsten och om hur du ansöker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *