HR-student till deltidstjänst hos Alten

Vill du ha ett roligt extrajobb hos ett modernt teknikföretag?

IT- och teknikkonsultbolaget Alten söker en HR-student till en deltidstjänst som kontorsassistent i Linköping! Alten är ett av Europas ledande konsultföretag med över 24000 anställda i 20 länder. Som kontorsassistent kommer du att arbeta två halvdagar i veckan med kontorsrelaterade ärenden såsom abonnemang, passerkort, inköp och liknande. Du kommer även att stötta HR med planering och genomförande av kund- och rekryteringsevenemang samt med rekrytering vid behov. Vi erbjuder en varierad roll där du får arbeta självständigt och flexibelt i ett roligt och nytänkande företag.

Sista ansökningsdag är 27 mars. Urval kan dock komma att ske löpande under processen. Du kan läsa mer om tjänsten och ansöka via länken nedan:

http://www.alten.se/arbeta-hos-alten/jobberbjudanden/jobb/3676-Studerande-kontorsassistent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *