XAMERA TAR KLIVET IN I 2017! STUDENT TILL ROLLEN SOM REKRYTERINGSASSISTENT!

Nytt år, nya möjligheter! Nu söker vi dig som vill vara med på resan och är redo att ta dig an rollen som rekryteringsassistent på Linköpingskontoret. Detta innebär att du kommer att komplettera Xameras rekryteringsteam och arbeta i en tät dialog nära våra kunder. I rollen som rekryteringsassistent hamnar du i en utmanande miljö där fingertoppskänsla och drivkraft tar dig framåt. Tillsammans med Xameras duktiga rekryteringsteam kommer du att vara med och leverera mervärde och samtidigt ha riktigt roligt på färden. Ambitionen är att du efter avklarade studier ska växla in i en roll som rekryterare hos Xamera på heltid. Vi erbjuder dig en trygg och stabil arbetsplats i en inspirerande och entreprenöriell anda!

Låter ovanstående utmaning intressant? Skicka CV samt personligt brev till axel@xamera.se. Märk ansökningen med ”Rekryteringsassistent”. Vill du veta mer? Ta en kik på vår hemsida! http://xamera.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *