Norrköpings kommun söker HR-assistenter till konsultuppdrag

Vill du jobba med Norrköpings kommun största rekryteringsprocess där du får vara delaktig från start till mål? Då är detta jobbet för dig! Norrköpings kommun söker just nu 6 stycken assistenter för ett konsultuppdrag. Inför sommaren 2017 ska vi anställa 900 stycken medarbetare inom vård och omsorgs olika enheter och vi behöver er hjälp!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för stora delar av rekryteringsprocessen, boka in kandidater till gruppintervju, telefonavstämning, hålla i gruppintervjuer tillsammans med en annan assistent, referenstagning samt presentera kandidater för berörda enhetschefer.

Din profil

–          Du har ett intresse för rekryteringsprocessens alla delar.

–          Din kommunikativa förmåga är väldigt god och du har ett proffsigt, moget och förtroendeingivande sätt att uttrycka dig på i såväl tal som skrift.

–          Du kan arbeta strukturerat med att planera, organisera och utföra arbetet på ett effektivt sätt.

–          Du har en god administrativ vana och trivs med att arbeta med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg.

–          Du är studerande inom beteendevetenskap, personalvetarprogrammet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Övrig information

START: Introduktion och uppstart i mitten av januari

OMFATTNING: Deltid ca 2-3 dagar i veckan eller utifrån processens behov som kommer att variera.  Ni kommer att ha en flexibel arbetstid och helgarbete samt kvällsarbete är tillåtet.

PLACERING: Centrala Norrköping.

LÖN: Timlön

SÖK

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och personliga brev till julia.bergstrom@norrkoping.se

Vi kommer att gå igenom urvalet och kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är 6 januari.

För mer information gällande tjänsten vänligen kontakta Julia Bergström eller Sara Vidovic
julia.bergstrom@norrkoping.se sara.vidovic@norrkoping.se
Telefon: 011-15 54 93

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *