Jobbannons: Jobba när du vill och kan! – I en ung och social arbetsmiljö

Norstat är ett av Sveriges största marknadsundersökningsföretag. Vi genomför intervjuer via alla metoder (telefon, internetpanel, personliga intervjuer, fokusgrupper och mystery shopping till privatpersoner och företag) och omsatte förra året över 100 miljoner kronor. Norstat Sverige består idag av ca.40 fulltidsmedarbetare i Stockholm, Göteborg och Linköping samt ca 300 intervjuare. Norstat Sverige AB är en del av Norstat Group som har verksamhet i ett flertal europiska länder. Norstat står också bakom panel.se.

norstat

Norstat söker intervjuare

Vi söker nu nya motiverade intervjuare till vårt fräscha kontor mitt i centrala Linköping (S:t Larsgatan 32B). Du kommer att arbeta med marknadsundersökningar där ämnen samt metod varierar. Det är i första hand marknadsundersökningar genom telefonintervjuer men i vissa fall också personliga intervjuer. Vi genomför dessutom undersökningar där intervjuarens uppgift är att, via telefon, rekrytera konsumenter som ska delta i paneler av olika slag. På dagtid riktar vi oss mot företag, samt på kvällar och helger mot hushåll/privatpersoner.

Vi erbjuder en varm och social arbetsmiljö där vi välkomnar alla typer av människor. Har du det som krävs för att bli en del av oss är du varmt välkommen att söka jobb redan idag. Nya fräscha lokaler, möjlighet till mer kontinuerligt arbete och nya sociala kontakter.

Egenskaper vi gärna ser hos dig:

  • Stor social kompetens
  • Noggrannhet
  • Öppenhet inför nya människor
  • Goda kunskaper i det svenska språket
  • Kunskaper i övriga språk är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av telefoniarbete premieras, dock inget krav

Som telefonintervjuare får du träning och coachning i hur du bemöter andra människor samt får ta del av spännande projekt i en bransch som aldrig sover. Vi söker personer i alla åldrar!

Skicka in din ansökan redan idag:
Ansök via www.norstat.se → Kontakta oss → Arbeta hos oss → Intervjuare Linköping.
Fyll i ansökningsformuläret och klicka på Skicka! Vi hör av oss löpande.

För mer information, ring produktionschef Cecilia Mårtensson 072-166 8808.
Välkommen med din ansökan!

norstat-logga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *