PULS-studenter inspirerar Sjöfartsverkets HR-avdelning

SjöfartsverketVinnande laget tillsammans med Sjöfartsverkets representanter.

I början av året kom näringslivsutskottet i kontakt med HR-avdelningen på Sjöfartsverket. Planeringen av en gemensam case-kväll startades och i onsdags var det dags att genomföra eventet. Det blev en lyckad kväll med mingel, kunskapsutbyte och där studenterna utmanades i ett för Sjöfartsverket verkligt case.

Representant från Sjöfartsverket Jonatan Francén ger feedback på kvällen:
– Vi är mycket nöjda med kvällen. Proffsigt upplägg och vi är framför allt imponerade av all bra input!

Några dagar innan kvällen fick deltagarna ett utskick med nyttig information om Sjöfartsverket som organisation och även en liten kort bakgrund till vad det kommande caset skulle handla om. Själva case-kvällen inleddes sedan med att tre representanter från Sjöfartsverket presenterade organisationens kultur och uppbyggnad för att därefter presentera caset. Under en och en halv timme fick deltagarna arbeta i lag om tre-fyra deltagare för att ta fram input och lösningar på en integrationsplan som Sjöfartsverket har under utveckling. Det framarbetade materialet presenterades därefter genom en presentation på tre minuter följt av två minuters utfrågning av representanterna från Sjöfartsverkets HR-avdelning. Det blev en mix av kreativa lösningar och innan vinnarlaget presenterades så tackade Sjöfartsverket och berättade hur de tar med sig mycket med nyttig input från case-kvällen med PULS-studenterna.

PULS är oerhört nöjda med kvällen och tackar både deltagare och representanter från Sjöfartsverket för en lyckad kväll. Vi hoppas på fler liknande event framöver!

Är ER organisation intresserad av att anordna liknande event med PULS så hör av er till Hanna Falk via mail naringsliv@personalvetare.nu eller telefon 070-2535296.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *