Sök P-riks styrelse

Personalvetarstuderandes Riksförbund (P-Riks) söker nya ledamöter till förbundsstyrelsen 2015. Är du en av dem? Förutom att detta är en lärorik och intressant erfarenhet som är nyttig att bära med sig in i arbetslivet så är det starkt meriterande. Många arbetsgivare värderar denna typ av engagemang högt och det kommer att ge dig ett försprång i ditt framtida jobbsökande. Gå in på http://www.p-riks.se/nyhet/tipsa-valberedningen och läs mer om de utlysta posterna och hur ni ska göra för att söka. Sista dag för ansökan är 19 oktober.

P-Riks arbetar för att stärka den allmänna kännedomen om HR-yrket och personalvetarstudentens vardag. Organisationen verkar också för att öka gemenskapen, samarbetet och nätverkandet mellan medlemsföreningarna och deras styrelsemedlemmar och hjälper även till med att starta upp nya personalvetarföreningar på olika lärosäten.

logo (1)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *