Capgemini bjuder in till företagskväll och ölprovning!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som it-konsult på ett av världens främsta konsultföretag? Passa då på att träffa oss onsdagen den 28 november i Linköping! Förutom att bättra på dina ölkunskaper kommer du under kvällen att få veta mer om oss – Capgemini Technology Services – och vårt Graduate Program, till vilket vi rekryterar ca 60 nyutexaminerade varje år.

Anmäl ditt intresse genom att… emaila en kortare motivering till varför du är intresserad av att träffa oss på Capgemini till student.se@capgemini.com senast söndag 18 november. Ange även program, inriktning och beräknat examensår, tillsammans med dina sex första siffror i personnumret och eventuella allergier/specialkost.
Välkommen med din intresseanmälan!

Datum och tid: onsdag 28 november kl 18
Plats: Villevalla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *