Personalvetare till SM i förhandling

Under hösten 2012 lanseras ett nationellt mästerskap i förhandling för personalvetare av Akademikerförbundet SSR och Sveriges personalvetares riksförbund, P-Riks. Vi kallar tävlingen för SM i Förhandling. Att mästerskapet kommit till är en milstolpe i vårt arbete i att synliggöra personalvetarnas profession och kompetens.

”Under SM i förhandling får våra förhandlande ombudsmän och chefsförhandlare dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper inom förhandlingsteknik till en ny generation professionella förhandlare.”

Markus Furuberg, förhandlingschef Akademikerförbundet SSR

 ”Våra medlemsföreningar har efterfrågat denna möjlighet för personalvetarstudenter att omsätta sina färdigheter till praktiskt hantverk. SM i förhandling ger studenter chansen att utveckla sin lokala och personliga skicklighet i förhandling och att representera sitt lärosäte i en nationell tävling”.

Lotta Wiklund Hedin, Ordförande Sveriges Personalvetarstuderandes Riksförbund

Må de bästa studenterna vinna! Lag anmäler sig till smiforhandling@akademssr.se. Läs mer om tävlingens upplägg och se utbildningsvideon om förhandlingsteknik på www.smiforhandling.se.

Glöm inte att gå in på http://sv-se.facebook.com/smiforhandling och gilla för att hålla dig uppdaterad på det senaste.

 

//Arvid Vikman, Studentombudsman

08-617 44 86, 070-877 44 86

arvid.vikman@akademssr.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *