Kick-off på Boda Borg

I lördags var det dags för alla glada PULS-aktiva att hoppa på bussen och fara mot Oxelösund och Boda Borg. Nyfikna, peppade och tävlingssugna klev vi in i ett konstigt lägenhetshus och möttes av en man som förklarade förutsättningar och regler och sen var det bara att bli ett med sitt lag och ge järnet.

Det blev en lång dag, men tack vare tacobuffé, kanelbullar och en hel del vatten orkade de flesta hålla modet uppe och vinna stämplar ända fram till klockan 16:00. Vissa mötte dock vissa komplikationer på vägen, Johanna stukade foten och Jocke fick det nya smeknamnet Bajs-Jocke (vad som hände får ni ta med honom).

När dagen var slut utsågs Lag Mordor (Marcus Grapne, Jessica Selander, Julia Hermansson och Karl August Gratte) till segrare och de vann varsin t-shirt. Som tur var fick alla deltagande plocka med sig en vattenflaska och ett nyckelband, så trots allt var nog de flesta nöjda när vi rullade in på Campus Valla igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *