Bildtävling!

I måndags kunde ni läsa vårt reportage om studentföreningen Kårrullen (www.kårrullen.nu) och deras filmbaserade verksamhet. PSS kan nu tillsammans med Kårrullen presentera en galet schyst bildtävling där vinnaren tilldelas 2 biljetter till filmvisningen av The Skin I Live In på NH den 20 mars (värde 120kr)!

Dags att använde era fotografiska kunskaper! Ta fram digitalkameran, mobilkameran eller vad ni nu använder er av för att fotografera och ge er ut på jakt för att bildsätta er fantasi. Vi ger er ett tema att utgå ifrån och sen är det upp till er hur ni tolkar det temat. Ta en bild och skicka in bilden tillsammans med ditt namn till vår mejl, pss@personalvetare.nu. Sista dag att lämna in ditt tävlingsbidrag är den 7/3 2012. Efter att ett fåtal bilder valts ut att gå vidare till final är det upp till er läsare att rösta fram den bild som på bästa sätt representerar temat. Den som slutligen får flest röster vinner bildtävlingen. Framröstningen av bästa bild börjar den 8/3 och avslutas den 10/3. Håll er uppdaterade på vår hemsida, personalvetare.nu för att ta del om ytterligare information om bildtävlingen.

Bilden som du skickar in som tävlingsbidrag ska du själv ha tagit. Bilden får inte innehålla material som anses vara stötande, rasistiskt eller kränkande. För att delta i denna tävling måste du vara student på programmet Beteendevetenskaplig Grundkurs (BVG), Personal- och Arbetsvetenskap (PA) eller master på samma program, på Linköpings Universitet.

Temat till tävlingen är The Skin I Live In

Skicka bild till pss@personalvetare.nu tillsammans med ditt namn och en kommentar som förklarar din bild.

Good night, and good luck!

/PSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *