Extrajobb som LiU-studentambassadör

Tycker du om att möta nya människor? Vill du dela med dig av dina erfarenheter som student och hjälpa oss att marknadsföra Linköpings universitet? Då ska du söka jobbet som LiU-studentambassadör! 

Hjälp oss att marknadsföra LiU!

Avdelningen för Studentrekrytering arbetar med att marknadsföra Linköpings universitet som ett attraktivt val för potentiella, nya studenter. Vi arbetar med produktion av trycksaker, webb, mässor och personliga möten. Läsåret 11/12 söker vi studenter som vill hjälpa oss i arbetet att marknadsföra Linköpings universitet.

Arbetsuppgifter: Att arbeta som studentambassadör innebär att informera gymnasister, ungdomar eller andra som är intresserade av LiU, om våra utbildningar och livet som student. Det kan t ex betyda att du får besöka gymnasieskolor, både lokalt och i övriga landet, åka till de nationella utbildningsmässorna som SACO i Stockholm eller hjälpa till på LiU:s lokala besöksdagar. Det kan även innebära att du får hjälpa till i de kampanjer som genomförs årligen, via webb och sociala medier. Fokus ligger i det personliga mötet, oavsett arena. Tidigare arbete som studentambassadör eller motsvarande arbete utanför universitetets ram är meriterande. Körkort är inget krav, men bör anges vid ansökan. Du behöver behärska svenska språket både i tal och i skrift. Lika villkor: Linköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald. En jämn könsfördelning råder för denna anställning. Vi strävar också efter en blandning av studenter från alla LiUs utbildningar, både Linköping och Norrköping. Även representation från fristående kurser är av största vikt.

Lön: Uppdraget innebär ersättning enligt rådande regler kring timlön vid arbete på Linköpings universitet. Antalet timmar varierar beroende på uppdragens art. Ansökningsförfarande: Du söker genom att skicka din ansökan till: susan.gollenia@liu.se senast 15 september. Skicka en kort beskrivning av dig själv, vad du läser för utbildning och varför du söker jobbet som studentambassadör. Bifoga även CV och eventuella meriter som är av relevans för arbetet som studentambassadör.

Handlingarna ska skickas elektroniskt i Word- eller PDF-format. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor mailas till susan.gollenia@liu.se.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *