PULS kickoff 2011

Varje år anordnar PULS styrelse en kickoff för sektionens alla aktiva, och söndagen den 20e mars var det dags för 2011 års tillställning. Tidigt på söndagsmorgonen samlades drygt 40 förväntansfulla PULS-medlemmar för att med buss åka till Boda Borg i Oxelösund. Alla var grymt taggade och såg fram emot en dag fylld av blod, svett och tårar. På bussen fick alla varsin goodiebag vilket höjde stämningen ytterligare.  När styrelsen meddelade lagen så började peppandet av egna lagmedlemmar och psykningar mot andra.

Väl framme i Oxelösund fick vi en liten introduktion och sedan var det dags. Dags för att kasta sig ut bland gröna, röda och svarta questar. Svårighetsgraden varierade, gröna questar gav ett poäng, röda gav två poäng och svarta gav tre alternativt fem poäng. Mitt lag, TeamEtt, kämpade för allt vad vi var värda, och lyckades samla på oss en mängd stämplar innan det var dags för lunch. Vid lunchen, som bestod av tacobuffé, samlades alla lag. Det diskuterades hejvilt om alla questar, men att få ledtrådar av andra kunde man bara drömma om. Med mat i magen (ingen glass, det hann vi inte med) så var vi redo för ännu ett par timmar i olika questar. Vi sprang och kröp, ålade och hängde. Det var svettigare än på Campushallen.

Tyvärr har allt roligt ett slut och alla samlades för att få reda på vilket lag som skulle gå som segrare ur denna oerhört prestigefulla tävling. För givetvis var det en tävling, lekar är enbart för barn. Det var jämnt, hela tre lag låg på 32 poäng, men det var lag Evil monkeys som hade klarat flest svarta questar, och därmed stod som segrare.

PSS tackar styrelsen för en grym dag och kan meddela att det kändes i hela kroppen dagen efter. Träningsvärken var ett faktum, och den höll i sig hela nästkommande vecka. Puh!

(PSS-Frida är ganska oteknisk och kan meddela att det ligger bilder från kickoffen på Facebook)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *