PULS minglar på Cloetta Center

Torsdagen den 10 januari styrde Ordförande Cissi och Sekreterare Cathrine sina steg mot Cloetta Center för en mingelkväll med bubbel och Håkan Hellströms turnéinvigning. Vi hade inte riktigt koll på vad målet med kvällen var men vi var inställda på att ha en trevlig kväll och representera PULS på ett bra sätt. 

Efter en stunds köande i snöblasket utanför arenan tillsammans med mer eller mindre berusade Håkanälskande entusiaster fick vi komma in i värmen och våra förväntningar på vad som skulle hända var höga. När vi väl tagit oss upp till logen där vi skulle vara under kvällen träffade vi massor av studenter från andra sektioner som också var inbjudna av Arenabolaget. De inledde med en presentation av Arenabolaget och vad de gör, och berättade att de ville satsa mer på studenterna i kommunen. (Stort gilla på det!)

Vi fick bubbel och snacks och sen började alla mingla med varandra. Jag och Cecilia började prata med två representanter från Linköpings kommun. Dessa jobbade på kommunikationsavdelningen i kommunen och blev eld och lågor när vi berättade vad vi läser (Go PA!) och om våra olika projekt för att knyta programmet till Näringslivet. Efter en mycket givande pratstund hade vi fått mängder med uppslag, idéer och förslag och vi kände verkligen att det var värt det besöket!

När Håkan Hellström sen började spela dog minglet ut och alla lyssnade i stället på den glada göteborgaren som inledde sin turné med dunder och brak i Linköping! Som grädde på moset (speciellt enligt den saliga Cecilia) hade Håkan dessutom bjudit in Linköpings stolthet Lars Winnerbäck. Linkans älskade trubadur sjöng med Håkan en stund och hela Cloetta Center njöt. När vi väl började bege oss hemåt mot Resecentrum kände vi oss mycket nöjda med vår kväll och väldigt optimistiska över våra nya fräscha kontakter. Vi sprang dessutom på en skylt som kändes mycket bekant. Se bilderna! Efter ett gott skratt knallade vi hemåt i den snöiga Linköpingsnatten med en sjukt bra känsla i kroppen. En sak är vi säkra på, och det är att 2011 kommer bli ett sjudundrande år för PULS!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *