StuFF söker…

En engagerad person till StuFF:s fullmäktige. Tycker du det är viktigt med studentfrågor och vill göra din röst hörd? Då är detta något för dig!

Tycker DU att det är viktigt med studentfrågor? Exempelvis utbildningsbevakning, studenters röst gentemot LiU men kanske också tycker det är trevligt att gå billigare på [hg] eller NH? Då ska du engagera dig i StuFF:s fullmäktige! StuFF:s fullmäktige är det högsta beslutande organet inom StuFF och bestämmer inte bara vad StuFF och dess styrelse ska jobba med, utan också vart pengarna ska gå till. Mer pengar till sektionerna? Mer pengar till Nolle-P? Vad tycker du?

För att kandidera till fullmäktige måste ditt namn stå på en lista. Om denna lista står för dina politiska åsikter eller om du bara vill din egna sektions bästa kvittar, men du måste stå på en lista. Finns det ingen lista som representerar dina åsikter? SKAPA en! Den fysiska lappen med ditt och dina listkamraters namn måste vara inlämnad utanför StuFF:s kontor i Kårallen på våning 3/ alternativt att du ger den till Valrådets ordförande SENAST den 22 FEBRUARI! Lappen kan man hämta i facket utanför StuFF:s kontor eller skriva ut den från http://www.stuff.liu.se/blanketter

Själva valet kommer att dra igång den 14 mars, mer info om det kommer att komma efter det att listorna är inlämnade.

Har du en lista och är helt ny och inte har en aning om hur du ska marknadsföra din fantastiska lista? Det är lugnt, StuFF ger varje lista en viss summa pengar att spendera på valmaterial, det kan vara affischer, flyers eller kanske till och med t-shirtar. Valrådet kommer även att tillgå med ett häfte där all information om alla listor kommer finnas. Både på svenska och på engelska.

Har ni frågor om hur man gör en lista, valet kommer gå till eller om StuFF i allmänhet? Kontakta då Amanda på val@stuff.liu.se

Och glöm inte folk, det är bara medlemmar i StuFF som har rösträtt så bli medlem och påverka StuFF. På riktigt.

StuFF – gör skillnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *