Modeller sökes

söker modeller till framsidan till årets magasin NY i PULS som kommer finnas tillgänglig på hemsidan för de blivande PA och BVG studenterna till höstens termin.

Kom till I Husets entré på fredag den 4 juni kl. 12.20 och ha på dig en gul, röd eller en grön tröja, t-shirt eller skjorta så får du vara med och visa hur många vi faktiskt är som är med i PULS och läser PA eller BVG och hur kul vi faktiskt har som en del i vår underbara sektion.

Dra med er era kompisar och gruppmedlemmar också och gör det till en kul grej att göra på lunchen. Det ni skulle kunna göra är att ni samordnar er lite grann så att det blir en bra fördelningen mellan färgerna.

Jag uppskattar all hjälp jag kan få för att kunna genomföra min idé till NY i PULSs framsida.

Vi syns på fredag! 😀


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *