Toalettkön blev lyckad

63 personer stod tålmodigt och köade till toaletten i C-huset igår.

Många PULSare var det som deltog i manifestationen och världsrekordförsöket, men även många andra studenter och media hittade dit.

WLTQ

World´s Longest Toilet Queue var en manifestation som syftade till att sätta ljus på de vatten- och sanitetsproblem som finns i världen. I ett 50-tal länder världen över stod människor i toalettkö för att visa sin sympati för de över 2,5 miljarder drabbade, av vilka många inte har tillgång till toalett. Om en kö består av minst 25 personer, kan man skicka in listan till huvudorganisationen som sedan sammanställer alla listor och räknar in dem i världsrekordsförsöket. Det tidigare rekordet är 868 personer, men vi hoppas och tror att detta slås med marginal. Från Linköping var vi alltså 63 personer, och alla dessa fick även en fribiljett till Medley Linköpings sim- och sporthall som tack. Vi återkommer med hur det har gått med rekordförsöket.

Roligt var också att media uppmärksammade vår kö; såväl Corren, 24Corren som TV4 Öst var på plats och gjorde reportage, filmade och fotade.

Återigen, tack till alla er som köade för en god sak!

/PULS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *