Vad vill du att Sportgruppen ska heta?

Nu finns möjligheten att kunna vara med och påverka vad Sportgruppen ska heta i framtiden.

Efter intresse av att byta namn från Sportgruppen vänder sig nu både Sportgruppen och PULS till våra medlemmar. Förslag på namn tas tacksamt emot och kommer att diskuteras vidare under årsmötet i januari, då närvarande medlemmar kommer att rösta om ett eventuellt namnbyte.

För att föreslå ett namn kan du antingen kommentera detta inlägg (kräver inloggning) alt. skicka ditt förslag i ett mail till sport@personalvetare.nu. Det går även bra att komma upp med såväl uttänkta som spontana förslag under årsmötet, men det är bara närvarande medlemmar som kommer att kunna vara med och rösta.

Ta nu chansen att påverka vad Sportgruppen ska heta i framtiden!

3 svar på ”Vad vill du att Sportgruppen ska heta?”

  1. GÖR OM – GÖR RÄTT!

    Beklagar det misstag som skett i texten ovan. Rätt e-postadress till Sportgruppen är den nu angivna – sport@personalvetare.nu – och ingenting annat. Ni som mailat in förslag på nya namn till någon annan adress ombedes att skicka in dem på nytt.

    Tack för hjälpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *