PULS presenterar… ELIN Players!

Vi fortsätter intervjuserien och gör det med ett av universitetets största festerier.

Anna Fredborg och Helene Karlehag från ELIN Players berättar vilka de är, hur deras första gyckel gick och passar även på att tipsa om några events som de arrangerar uder året.

Players
Players


Vilka är Elin Players?
Det är ekonomernas fadderi samt festeri.

Har ni varit med om något pinsamt i samband med exempelvis ett gyckel?
Vårt första gyckel uppe i Åre var väl ingen hit. Vi var uppe med ELIN, ekonomföreningen på LIU, tillsammans med ca 50 andra personer och hade sittning sista kvällen där det var sammanlagt 120 personer. Vi var gröna på området att skriva gyckel och en veckas hårt festande gjorde inte rösterna bättre direkt.

Var hittar man er oftast?
Hängandes i Baljan eller i vårt sektionsrum som också ligger där. Torsdagar på Platå är något vi är flitiga på och självklart kravaller på Kårallen.

Hur många studenter är ni på ert program?
Vi är ca 280 per årskurs och programmet är fyra år långt. Så det betyder att det är närmare 1 100 personer i runda slängar.

Hur kommer det sig att ni är så stora?
Vi representerar ett stort program på universitetet och har många events.

Anordnar ni någon fest under året?
Vi anordnar en hel del fester faktiskt:

  • Först ut är Dammiddagen som går av stapeln den 7 november, biljettsläpp den 23 oktober.
    Det är en sittning för ekonomdamerna med förstklassig underhållning och en otroligt bra stämning! Självklart sluter herrarna och andra partysugna damer från alla program upp senare på eftersläppet för fortsatt festande.
  • Näst på tur, den 5 december, är en av våra största fester, nämligen Luciakraballen. Overallen ska åter igen på och vi tar oss till Kårallen där det bjuds på tokfest och ett riktigt grymt band.
  • Hösten avslutas sedan med ELIN players lilla jul, ett mysigt julbord för ekonomerna.
    Vi har även fått turen att samarbeta med Clubmästeriet, de industriella ekonomernas festeri, och tillsammans med dem har vi Oss Ekonomer Emellan i mars som är en heldag med blandade lag som tävlar, sittning och utgång.
  • Vårat festeriår avslutas med ett kabrak då ELINpiaden går av stapeln. Det är vanligtvis i april och består av norra Europas största togafest på fredagen, tävlingar på lördagen samt finsittning med eftersläpp. Det är en väldigt uppskattad helg som brukar vara helt galen!

Hur känner man igen er?
Vi har vita overaller med två revärer på sidorna, en mörkblå och en röd. Under Nolle-P hade vi overallen på med kaninöron hängandes på ryggen. Vi hade solglasögon och marscherade fram runt campus Valla.

Hur såg era Nollan ut?
Vår Nollan hade en nolle-fluga (formad som en fluga). Där stod deras namn, klass samt om de är internationella ekonomer eller vanliga ekonomer.

How about PiLS?
PiLS består utav en mängd trevliga, sociala och partyglada människor =)

Kontakt och hemsida?
Anna är ordförande och Helene informationsansvarig. Det innebär att om ni vill kontakta ELIN Players så är det oss ni ska mejla eller höra av er till. www.elinplayers.se

PULS presenterar...

Intensitet i arbetet just nu hos ELIN Players:

Vilopuls · Arbetspuls · Maxpuls