Schema för Nolle-P 2009

Nedan följer schemat för Nolle-P 2009.

Vid frågor, kontakta faddrarna!

MÅNDAG 17 AUGUSTI (ALKOHOLFRI DAG)

08.30 Mingel i I-fiket.

09.30 Upprop I:101.

12.00 Lunch i nollegrupperna. Biljettförsäljning. Här har du möjlighet att köpa biljetter till alla aktiviteter under Nolle-p.

13.00 Rundvandring på Campus tillsammans med faddrarna.

18.00 Middag med faddrarna. Plats får du reda på av faddrarna! Ta med dig 50 kr så ordnar faddrarna mat.

TISDAG 18 AUGUSTI

08.30 Samling vid stadsbiblioteket för stadsvandring. En av stadsvandringens stationer är utprovning av overaller. PAmp rekommenderar Nollan att inhandla detta moderiktiga plagg för 400 kronor. Det finns möjlighet att ta ut pengar under stadsvandringen eftersom overallen endast kan betalas kontant.

12.00 Lunch på restaurang Zenit på Campus. Lunchen kostar 50 kr och det finns möjlighet att ta ut pengar på  restaurangen.

13.15 Föreläsning, se kursschemat för mer information.

19.00 Förfest hos utvalda faddrar (exakt plats får du veta av dina faddrar) Egen dryck medtages! Ingen försäljning av mat kommer att finnas så tänk på att äta något innan. Glöm inte att ta med kontanter, din biljett till Flamman och ditt lila Nollekort.

ONSDAG 19 AUGUSTI

12.30 Samling utanför Kårallen för avfärd mot Pinnarps camping. Se packlista i ditt PAss! Ingen egen alkohol får medtagas!

19.00 Grisfest (sittning).

Övrig information får Nollan av PAmp vid ankomsten till Pinnarp.

TORSDAG 20 AUGUSTI

Ca. 11.00 Hemkomst från Pinnarps Camping.

17.00 Filosofiska spelen, samling i Vallamassivet. Mat, öl, cider och alkoholfria alternativ finns att köpa för en billig peng. Ingen egen alkohol får medtagas! Glöm inte att ta med kontanter, din biljett till Kravalletten och ditt lila Nollekort.

FREDAG 21 AUGUSTI (ALKOHOLFRI DAG)

19.00 Filmkväll i Key 1. Popcorn och alkoholfri dricka finns till försäljning för en billig peng.

LÖRDAG 22 AUGUSTI

11.00 Tipspromenad i Vallaskogen, samling i Vallamassivet.

18.30 Personalsittning på Nationernas Hus. Kom i tid för att inte missa mingel och fördrink innan sittningen. Ingen egen alkohol får medtagas! Glöm inte att ta med ditt lila Nollekort, ingen biljett behövs till sittningen.

SÖNDAG 23 AUGUSTI (ALKOHOLFRI DAG)

13.00 Picknick i Trädgårdsföreningen. Ta med egen picknick, lyssna på gyckel och spela kubb! Ta gärna med familjen, pojkvännen, flickvännen eller andra bekanta!

MÅNDAG 24 AUGUSTI (ALKOHOLFRI DAG)

13.00-15.00 Prova-på-träning och rundvandring på Campushallen.

18.00 Beachvolleyboll i Trädgårdsföreningen. Tänk på att äta något innan volleybollen eftersom ingen mat kommer att finnas till försäljning.

TISDAG 25 AUGUSTI

10.00-12.00 Information från PULS, PA-sektionens styrelse.

17.30 Förfest utomhus bakom C-huset för att sedan gå till München Hoben. Hamburgare och vegetariska hamburgare, samt cider, öl och alkoholfria alternativ finns till försäljning för en billig peng. Ingen egen alkohol får medtagas! Glöm inte att ta med kontanter, din biljett till München Hoben och ditt lila Nollekort.

ONSDAG 26 AUGUSTI (ALKOHOLFRI DAG)

18.00 Quizkväll i D-huset. Nollan kan vinna fina priser! Tänk på att äta något innan quizkvällen eftersom det endast kommer att finnas fika till försäljning.

TORSDAG 26 AUGUSTI (ALKOHOLFRI DAG)

18.00 Backpackerkväll i Vallaskogen, samling i Vallamassivet. Nollan kan vinna fina priser! Tänk på att äta något innan backpackerkvällen eftersom ingen mat kommer att finnas till försäljning.

FREDAG 28 AUGUSTI (ALKOHOLFRI DAG)

17.00 Grillning och brännbollsturnering i Vallamassivet. Nollan kan vinna fina priser! Mat och alkoholfri dricka finns till försäljning under kvällen.

LÖRDAG 29 AUGUSTI

18.00 Förfest utomhus bakom C-huset för att sedan gå till Fortes utedisco. Hamburgare och vegetariska hamburgare, samt cider, öl och alkoholfria alternativ finns till försäljning för en billig peng. Ingen egen alkohol får medtagas! Glöm inte att ta med kontanter, din biljett till Fortes utedisco och ditt lila Nollekort.

SÖNDAG 30 AUGUSTI

18.00 Avslutningssittning på  restaurang Zenit. Sittningen är en finsittning, vilket innebär knälång klänning eller kostym. Denna kväll bli Nollan etta och ansiktena bakom solglasögonen avslöjas. Kom i tid för att inte missa mingel och fördrink innan sittningen. Ingen egen alkohol får medtagas! Glöm inte att ta med ditt lila Nollekort och biljett till eftersläppet på Kårallen. Ingen biljett behövs till sittningen.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ UNDER NOLLE-P!

  • Glöm inte din PAljett och ditt PAss!
  • Kom i tid till aktiviteterna!
  • Du kan alltid ringa dina faddrar om du inte hittar till aktiviteterna eller har några frågor!
  • Det är viktigt att du hör av dig till dina faddrar när du kommit hem efter någon aktivitet.
  • Det är mycket viktigt att du ser till att alltid ha cykelljus på din cykel.