Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

WIPEOUT – Våt än?

13 maj, 2022

Fredag 13/5 – VÅT ÄN?

* Fulsittning för lagen

* Lagfest – WIPED OUT

 

I år är SPan, HRarkiet och SCB redo att ta över campus tillsammans med alla festgalna studenter. Vi vill stolt presentera WIPEOUT, årets våtaste festhelg! 💦

WIPEOUT är en helt ny festhelg där vatten är det genomgående temat. Helgen kommer bjuda på en extra blöt Kravall på vårt älskade Kårallen och årets våtaste KK-fest. Dessutom startar vi helgen på bästa sätt på Torsdagskröken. Helgens höjdpunkt är dock WIPEOUT-tävlingen som kommer hållas under lördagen vid Blå Havet. WIPEOUT är en utmanande lagtävling på tid med temat vatten. Det är en hinderbana med sjuka vattenhinder som Devils drop och Cave of foam. Har ditt lag vad som krävs för att vinna denna prestigefyllda tävling?

Årets tema är GET FUNKY – inspirerat av 80-talets dansgolv med discokulor hängandes från taket, neonfärgade benvärmare och mängder av hårspray. Med andra ord är ingenting för mycket och ingen färgkombination för udda!
Vi kommer se till att du absolut inte vill göra någonting annat än att get funky på WIPEOUT mellan den 12- 14 maj, VÅRENS SISTA TÄVLINGSHELG!🔫

https://www.facebook.com/events/1144098686407392?ref=newsfeed

 

Onsdag 11/5 – ÇOK NAJS

Pub på Çok Najs
Helgen smygstartas redan klockan 19:00 på onsdag kväll på Çok Najs, exklusivt för lagen.

Torsdag 12/5 – FUNKY TOWN

* Torsdagskröken

* Kravall

Helgen fortsätter sedan på torsdagskröken klockan 15:00 där ni kan värma upp med öl eller cider. Senare samma kväll klockan 22:00 öppnas dörrarna till Kårallen för FUNKY TOWN-Kravall. Där kommer ni kunna dricka GT’s i mängder i vår egna GT-bar i Grillen eller varför inte sjunga lite karaoke i Gasquen? Det kommer även finnas DJ på plats ute i Amfi för att maxa möjligheterna till dans! Temat är GET FUNKY, så se till att pimpa din ovve lite extra denna kväll! Missa inte heller LiU-bandet och Forte på scen.

Fredag 13/5 – VÅT ÄN?

* Fulsittning för lagen

* Lagfest – WIPED OUT

Lördag 14/5 – WIPEOUT

* Lagfrukost

* WIPEOUT-Tävling

* Finsittning för lagen

* Husfest på KK

 

Den 14:e maj smäller det och alla studenter och icke-studenter är välkomna att beskåda den allra första WIPEOUT-tävlingen på LiU. Tävlingen äger rum vid vattenhålet borta vid Blå Havets gräsmattor. Tävlingsbanan består av hinder i alla dess former, dränkta i vatten och såpa för att maxa svårighetsgraden. Vattenpistoler, vattenballonger och pooler kommer göra att de tävlande inte har en enda torr fläck kvar på kroppen när de lämnar Blå Havet på eftermiddagen. Under tävlingens gång har alla möjlighet att köpa mat och dryck i flera barer från Çok Najs och Red Bull som kommer vara på plats hela dagen! Forte kommer finnas på scen och leverera musik i världsklass. För att göra tävlingen så odräglig som möjligt kommer vi att sälja vattenpistoler på plats.

Festhelgen avslutas med HUSFEST på KK klockan 22:00 där kvällen bjuder på en överraskning i C-salen och dunkande musik från Valla Skivgarde i stora salen! GET FUNKY och gå all in på din 80-talsoutfit!

Detaljer

Datum:
13 maj, 2022