PAmp

”Vi vill ha” – kupongen
Din biljett till Nolle-P 2018

Varmt välkommen till Linköpings Universitet och HR-programmet! Du kommer under de första veckorna här på Linköpings Universitet, som betecknas Nolle-P, erbjudas möjligheten att delta i många roliga aktiviteter. Du kommer även få lära känna många nya människor och tillsammans med dem skapa minnen för livet. För att göra det så enkelt som möjligt för dig finns ”Vi vill ha”- kupongen, där alla aktiviteter under Nolle-P ingår. Den stora fördelen med detta paket är att du som ny student får rabatt på flertalet aktiviteter.

De aktiviteter som ingår i ”Vi vill ha”-kupongen är följande:

Tvådagars discoläger på lägergården Rengen:
Ett tvådagars läger med inkluderad sittning, frukost och frukt. Här kommer du få vara med om fantastiskt många roliga upptåg och aktiviteter!

München hoben:
Linköpings Universitets årliga och traditionsenliga ölfest som går av stapeln i augusti. Här erbjuds olika ölsorter, ett populärt liveband och en upplevelse utöver det vanliga.

Fyra olika sorters sittningar:
I ”Vi vill ha” – kupongen ingår fyra olika sittningar med olika teman. Den första sittningen har temat disco och äger rum på lägret. Den andra sittningen med tema gatsby är en finsittning och håller hus på det fantastiskt fina Zenit. Den tredje sittningen är tillsammans med sektionen LiSA och har spiontema. Den fjärde och sista sittningen är avslutningssittningen med temat summer of 69, det är också slutstationen för Nolle-P 2018. I sittningarna ingår det självfallet antingen en 2-rätters eller en 3-rätters middag samt dryck till maten.

Kravaletten:
Din allra första kravall utav många!

Utediscot:
Forte, universitetets egna ljud, ljus och DJ förening bygger upp ett fett dansgolv ute på blåhavet. Nollan, faddrar, övriga studenter samt gamla studenter kommer tillbaka för att dansa natten lång. Kan det bli bättre än så?

Eftersläpp:
I Kupongen ingår flertalet eftersläpp där du blir introducerad till Linköpings kända studenthak.

Flertalet andra aktiviteter:
Självfallet ingår även aktiviteter som en campusvandring där du lotsas runt kring alla hus på Campus Valla i vilka du kommer spendera dina närmaste tre år. Även en stadsvandring fullspäckad med uppdrag kommer hjälpa dig att kunna navigera dig runt i Linköpings innerstad. Första kvällen ordnas det en tacokväll för att lära känna alla nya kompisar. Andra aktiviteter så som grillning, kubbturnering, vattenkrig och en trevlig PULS-aktivitet kommer även att erbjudas! För att få ytterligare information kring varje aktivitet hänvisar vi till nolleboken eller fråga din huvudfadder.

”Vi vill ha kupongen”

Priset för denna kupong ligger på 1200kr, vilka kommer att vara väl investerade pengar. Dels då samtliga av ovanstående aktiviteter ingår men även för att Nolle-P 2018 är några veckor du sent kommer att glömma! Försäljning av ”Vi vill ha”- kupongen kommer att ske under första dagen av Nolle-P och betalas med kort.

Skulle det vara så att du inte vill vara med på alla aktiviteter som ingår i kupongen kan du köpa flera av biljetterna separat. Dock kan detta inte garanteras för samtliga biljetter och tyvärr kan då heller inga rabatter tillämpas. Vi rekommenderar att vara med på så mycket som möjligt! Detta är en upplevelse du sent kommer glömma!

Vi rekommenderar dig starkt att köpa ”vi vill ha”- kupongen, dels då majoriteten av HR-Nollan brukar köpa det. Förra året var det exempelvis 66 av 82 studenter som köpte den förmånliga kupongen. Det ger dig även möjligheten att fritt kunna delta i samtliga aktiviteter under hela Nolle-P 2018 utan att bekymra dig om att köpa biljetter!

PULS och StuFF medlemskap

Under första dagen kommer du att få chansen att köpa medlemskap i både sektionen och i kåren. OBS! Vi vet att i nolleboken så står det att detta ska ingå i kupongen, men vi funderade på det och ansåg att detta är ett val som ni själva får ta då inte alla vill vara medlemmar. Priset för att bli medlem är 150kr för ett halvår eller 200kr för ett år och detta betalas på plats om det är så att ni väljer att gå med. Majoriteten av studenterna på HR-programmet är medlemmar och får därmed förmåner av både sektionen och kåren, vi skulle verkligen rekommendera detta. Nedan kan ni läsa lite mer vad det innebär att bli medlem.

PULS är och står för Personalvetarnas sektion på Linköpings Universitet. Sektionens uppgift är bland annat att sköta utbildningsbevakning av programmet, samla in företag och mentorer till diverse kurser inom programmet samt att se till att just du får en rolig och givande tid under dina tre år på universitetet! Att vara med i PULS ger dig exempelvis förmånliga rabatter vid sittningar, kravaller och massa annat kul som händer under året. Ca 85 procent av alla HR studenter är medlemmar i PULS, bli det du också!

StuFF är den filosofiska fakultetens kår på Linköpings Universitet. Kårens uppgift är bland annat att stötta sektionerna (bl.a. PULS) i deras arbete med utbildningsbevakning, möjligheten att arrangera Nolle-P, utbildning av arbetsmiljöombud och mycket mycket mer. Dessutom får du som medlem i StuFF rabatt på samtliga kravaller, rabatt på kaffe vid universitetets restauranger och massa andra förmåner. Läs mer på www.liu.stuff.se!

Nolle-boken 2018:
Nolle-Boken 2k18