Sök HR Business Partner – ett vikariat på European Furniture Group

European Furniture Group är en ledande leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Koncernen har cirka 400 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Alla kunder är unika och varje uppdrag har sina förutsättningar, krav och behov. Inspiration, flexibilitet, hållbarhet och nyfikenhet är våra kärnvärden.

Vi söker just nu en HR Business Partner för ett föräldravikariat. Du får arbeta brett inom hela HR-området och arbetar även med att utveckla koncernens HR-processer. Du har daglig kontakt med härliga medarbetare och frihet under ansvar gäller. Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta gärna Hanna Carlsson, HR Business Partner (f.d. PA- och Masterstudent) hanna.carlsson@efg.se.

Läs mer och ansök via länken:
http://efg.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=98230  

 

Danske Bank söker timanställd HR-administratör

Hej blivande personalvetare!

Vi söker dig som vill jobba extra hos oss under våren och sommaren med chans till förlängning i höst. Möjligheten riktar sig till dig som läser årskurs 1 eller 2, med minst ett år kvar av dina studier.

I rollen ingår du i HR Services-teamet som jobbar med att stötta chefer och medarbetare inom Danske Bank Sverige i administrativa HR-frågor. Arbetet är varierande och mycket lärorikt. Är du noggrann, tycker om struktur och samtidigt vill få en bra start på din karriär inom HR? Då kan det vara dig vi söker!

Skicka ditt CV till HRServices@danskebank.se senast 21/3.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hanna & Agnes på Danske Bank

Mer än läxhjälp på Allakando

På Allakando sker utvecklingen snabbt och har i över tio år utmanat den självbild som finns inom skola och utbildning. Att man föds med mattehjärna och att man alltid har varit – och alltid kommer vara – dålig på matematik är inget vi tror på. Vi är övertygade om att alla kan mer än de tror. Att elever kan hamna efter och att motivationen sviker när man är på väg tillbaka är däremot allt för vanligt. Det är där vi behöver dig som coach, mentor och läxhjälpare.

Du bör vara pedagogisk, alltid trevlig och kunna motivera yngre elever. Detta är den perfekta möjligheten för dig som har några timmar över din egna skolgång och vill skapa en utmanande merit inom ledarskap. Att hjälpa en yngre elev med en uppgift inom de ämnen man älskar är enkelt, att få dem att älska det lika mycket som dig och stärka sin motivation är svårt. Det är också därför det är så motiverande och fyller ett verkligt syfte.

Mer än läxhjälp
Att jobba som coach och mentor är så mycket mer än läxhjälp. Det handlar inte om att klara provet nästa vecka eller läxan imorgon. Det handlar om att förändra en bild man har av skolan till det bättre. Det finns flera lärdomar ni har lärt er idag, som ni önskat ni kunde förut. Det är dessa vi vill ska fram – successivt och med uppföljning tills de sitter.

Har du vad som krävs är du mer än välkommen att surfa in på länken ovan och läsa mer om vilka möjligheter som finns att förändra liv med läxhjälp och coaching.

Till dig som tar examen – Academic Work

Grattis till din kommande examen – nu väntar flera spännande möjligheter!

Vi på Academic Work har lång erfarenhet av att hjälpa Young Professionals ut i arbetslivet. Kanske har vi träffats under din studietid eller så är detta första kontakten med oss? Oavsett vad, vi vill gärna komma i kontakt med dig som snart tar din examen vid LiU!

Genom att skicka in ditt CV kan du göra dig synlig för våra rekryterare och ta första steget mot drömjobbet. Passa också på att anmäla dig till något av våra rekryteringsevent runt om i landet i april via länken här.

Varmt välkommen – hoppas att vi ses!

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Ulrika på ulrika.hammarberg@academicwork.se.

Bästa hälsningar,
Ulrika och Linköpingskontoret

Ramboll söker rekryterare till Birmingham-kontor

Vi söker en driven rekryterare till vårt kontor i Birmingham!

Ramboll är ett ledande konstruktions-, design- och konsultföretag grundat i Danmark 1945. Med mer än 13 000 experter i 35 länder, inklusive 1 200 i Storbritannien, betonar vi lokal erfarenhet i kombination med en global kunskapsbas. Ramboll har nyligen etablerat ett helt nytt Talent Sourcing Hub i vårt Birmingham-kontor i Storbritannien och letar efter någon som skulle vara intresserad av att utveckla en karriär inom Internal Recruitment & Talent Sourcing. Som Talent Sourcing Specialist kommer du att rapportera till Talent Sourcing Lead och du kommer att spela en viktig roll som en del av Talent Sourcing Team för att definiera och leverera kreativa sourcing lösningar för komplexa roller som spänner över flera områden och geografier över hela organisationen, med ett fokus på de nordiska länderna.

Länk till tjänst: http://www.ramboll.se/career-details?vacancy_id=2885

Jobba extra på Norrköpings kommuns personalavdelning

Norrköpings kommuns personalavdelning har utökats med en rekryteringsenhet för att möta verksamheternas stora rekryteringsbehov. Rekryteringsenheten erbjuder professionellt stöd för chefer som rekryterar medarbetare och har som huvudsyfte att avlasta chefer samt kvalitetssäkra rekryteringar. Just nu är de på jakt efter en studerande personalassistent till rekryteringsenheten!

De söker en driven, initiativrik och strukturerad personalassistent som kan jobba extra ca 25% vid sidan av studierna. Du kommer att få stötta våra rekryteringsspecialister i alla delar av rekryteringsprocessen och vi ser gärna att du delar med dig av din kunskap kring ny forskning och teorier inom området.

Välkommen med din ansökan!

Mer information om tjänsten hittar ni här: https://www.norrkoping.se/arbete-och-naringsliv/jobba-hos-oss/sok-lediga-jobb-i-norrkopings-kommun.html?rmpage=job&rmjob=8947&rmlang=SE

Sök till LiU Formula Student

Vill du vara med och utveckla dina ledaregenskaper och personalvetarkunskaper i en av LiUs största föreningar? Om svaret är ja, sök till LiU Formula Student! Nu öppnar ansökningsperioden för management och group chiefs, där du själv kan söka eller nominera någon du tror skulle göra ett bra jobb. Positionerna som är relevanta för PA-studenter är HR-Manager, Marketing Director och Treasurer, och du kan hitta mer information om positionerna i länken Role Descriptions. För att söka eller nominera någon fyller du i det bifogade ansökningsformuläret.

Role Descriptions:
https://drive.google.com/open?id=1zFehWLf88neJIrQgUikT8dkw2-eAFvFJ

Ansökningsformulär:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeK_j8idsWQioNrqA-cJedwzDrI_k-2R-oivt7O8nRf_sXEKw/viewform?usp=sf_link

Sustainergies Academy – Studiebesök

Är du nyfiken på hur företag jobbar med hållbarhet och ansvarstagande? Vill du besöka hållbarhetsavdelningar och prata med hållbarhetschefer?

Sustainergies Academy är en serie interaktiva studiebesök under våren 2018. Det är öppet för alla studieinriktningar och helt kostnadsfritt. Låter det intressant? Läs mer och skicka din ansökan senast den 11 februari på www.sustainergies.se/academy

PULS Årsmöte 2018Kallelse till PULS årsmöte 2018!

Datum: Tisdagen den 30:e januari
Tid: 17:15 – ca 22:00
Plats: C1, Campus Valla

Vad gäller?
Varmt välkommen till PULS årsmöte 2018! För att kunna kräva rösträtt samt bli invald i en arbetsgrupp måste du vara medlem i PULS. Detta ordnar du enklast på förhand via vår hemsida: http://www.personalvetare.nu/bli-medlem, men det kommer även att finnas möjlighet att bli medlem på plats. Ett mail med alla möteshandlingar kommer att gå ut i nästa vecka.

Vad kommer att behandlas?
Mötet kommer att behandla verksamhetsberättelsen, resultaträkningen, balansräkningen samt revisionsberättelsen för 2017 och beslut om ansvarsfrihet för Styrelsen 2017. Dessutom kommer mötet besluta om fastställande av verksamhetsplan och budget för 2018. Även propositioner och eventuella motioner kommer att behandlas.

Under mötet kommer också PULS utskottsledamöter att väljas in till; PAmp, PiLS, Maxpuls, HR-dagen, Valberedningen, Mentorsprojektet, Studie- och gästföreläsargruppen, Vice ordförande i utbildningsutskottet, sociala utskottet och näringslivsutskottet, samt Vice ordförande i PULS Styrelse som har blivit vakant.

Anmälan och mat
Anmälan för att få mat under mötet görs via simple-signup:

https://simplesignup.se/event/123622

Vi kommer att bjuda på pizza och dryck till alla som anmäler sig senast onsdag den 24 januari kl. 12. Anmälan är bindande, då mat beställs i ditt namn. Missar du detta datum kan vi tyvärr inte ordna mat, men du är givetvis välkommen ändå!

För mer information se evenemanget som ni kan hitta på PULS Facebooksida.

Kontakt
Har du några frågor eller funderingar, så tveka inte att höra av dig till styrelsen@personalvetare.nu eller hugg tag i någon av oss på campus!

Vänliga hälsningar,

PULS styrelse 2018