Återigen är PULS en Grön Sektion

Torsdagen den 17:e maj hölls den årliga miljödiplomeringen på Campus Valla där PULS än en gång fick ta emot ett diplom för sitt arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor. Arbetet utgår ifrån den uppdaterade miljöhandlingsplanen som nu finns här på hemsidan där du även hittar mer information och våra kontaktuppgifter. PULS har sedan 2010 arbetat aktivt tillsammans med flera andra sektioner för att miljöanpassa sin verksamhet. Är du nyfiken på hur vi arbetar, vill du veta mer eller har du egna förslag på åtgärder så tveka inte att höra av dig till oss!

Semestervikarie som Innesäljare till JobbPlus.

JobbPlus är en av landets nyaste jobbsajter och är en del av Östgöta Media.
I Östgöta Media ingår morgontidningarna Östgöta Correspondenten, Norrköpings Tidningar, Folkbladet, Motala Vadstena Tidning, Västerviks-Tidningen, Vimmerby Tidning och Kinda-Posten samt gratistidningarna Extra Östergötland, Mera Norrköping, Mera Linköping, Mera Västervik Vimmerby Hultsfred, Linköpings-Posten, Norrköpings-Magazinet och Västerviks Kommunextra. Bolaget har även sajterna corren.se, nt.se, affarsliv.com, folkbladet.se, mvt.se, vt.se, vimmerbytidning.se, affarsliv.com och klackspark.com.

Att arbeta som innesäljare på JobbPlus.
Som innesäljare jobbar du med att besvara våra kunders önskemål kring platsannonsering i Östgöta Medias tidningar, våra digitala erbjudanden på www.jobb.plus samt i Sociala Medier. I arbetet ingår att skicka offerter till kunderna och följa upp. Du bokar sedan kundens platsannons och publicerar den digitala annonsen.

Som person är du utåtriktad, driven och serviceinriktad. Du är flexibel och kan anpassa dig efter kundens behov men bibehåller alltid en rådgivande roll med syfte att alltid utforma kundens kampanj på bästa sätt. Du drivs av att alltid leverera en nivå högre än vad kunden förväntar sig. Du är bra på svenska i tal och skrift, har datavana.

Jobbet kräver självständighet och förmågan att fatta egna beslut och ta initiativ, samt förmåga till god förståelse för kundens verksamhet och önskemål.

Meriterande erfarenheter

* Någon form av säljerfarenhet
* Utbildning inom Hr

Övrig information

* Arbetstid 8-17 måndag- fredag
* Tjänsten som sommarjobbare planeras att tillsättas omgående och sträcker sig fram till augusti med möjlighet till förlängning. Placeringsort Norrköping.
* Tjänsten följer Unionens kollektivavtal.
* Närmaste chef är affärsområdeschefen Jobb & Rekrytering Lena Åkergren-Ohlsson 0702-942477
* Facklig kontakt: Kenneth Trybom, Unionen, 076-834 26 93, kenneth.trybom@ostgotamedia.se

Välkommen in med din ansökan till: https://jobb.plus/jobb/17677

SYNLAB söker en HR-resurs med inriktning mot rekrytering

SYNLAB söker en:

HR-resurs med inriktning mot rekrytering

Vi behöver temporärt utöka vårt HR-team med en driven och engagerad person som har intresse av rekrytering och HR-arbete. Hos oss arbetar du, tillsammans med rekryterande chef, från ax till limpa i rekryteringsprocessen – från kravprofil till avtalsskrivning. Fokus i tjänsten är det operativa rekryteringsarbetet men du kommer också att arbeta strategiskt med rekryterings- och introduktionsprocessen. Även andra administrativa uppgifter inom HR kan förekomma. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering och använder rekryteringsverktyget ReachMee.

I dagsläget består HR-teamet av tre personer: Susann som är HR-chef, Jessica är HR-generalist och Monika är löneadministratör.

Tjänsten är en visstidsanställning på ca 6 månader men kan komma att förlängas.

Om du är intresserad eller vill veta mer, kontakta:

Susann Nilsson, 013-25 49 82
Jessica Sylvan, 013-25 49 48

 

 

Anmälan till Cut-e utbildning

Anmälan till Cut-e utbildning – För dig som går i PA3 eller i någon av Master-klasserna
———————————————————————————————-
Här är länken till anmälan för Cut-e´s utbildning i arbetspsykologiska tester (Endast för dig som går i PA3 eller Mastern):
https://simplesignup.se/private_event/131267/883b869324
Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Anmälan stänger senast den 19/4 eller så fort platserna är fyllda.

Observera att du måste även vara PULS-medlem för att kunna ta del av utbildningen så om du går i PA3 eller Mastern och inte är medlem idag kan du enkelt bli detta via vår hemsida innan anmälningsperiodens start. http://www.personalvetare.nu/bli-medlem/

Info om utbildningen och viktiga datum:
Utbildningen ger er en personlig certifiering i cut-e´s rekryteringsverktyg: personlighetsformuläret shapes management och kapacitets- och färdighetstesterna scales, samt praktisk övning i kompetensbaserad intervjuteknik. Dessa verktyg är giltiga i ert kommande arbetsliv. Utbildningen har ett värde av 15.000 kr men som PULS-medlem erbjuds du att gå utbildningen helt gratis.

Utbildningen är uppdelade på två stycken tillfällen, en heldag respektive halvdag (det är viktigt att du kan båda dessa datum):
Torsdag 10/5 kl 09:00-17:00 (PULS bjuder på lunch och fika)
Torsdag 24/5 kl 13:00-17:00 (PULS bjuder på fika)

Observera även att emellan dessa två tillfällen ingår det att ni ska göra en certifieringsuppgift som beräknas ta runt 5 h.

Cut-e´s utbildning i arbetspsykologiska tester – för dig i PA3 eller Mastern

Detta inlägg riktar sig till dig som går i PA3 eller i någon av Master-klasserna
——————————————————————————————–

PULS erbjuder i år igen er som går i PA3 och Mastern att ta del av cut-e´s populära utbildning i arbetspsykologiska tester. Utbildningen ger er en personlig certifiering i cut-e´s rekryteringsverktyg: personlighetsformuläret shapes management och kapacitets- och färdighetstesterna scales, samt praktisk övning i kompetensbaserad intervjuteknik. Dessa verktyg är giltiga i ert kommande arbetsliv. Utbildningen har ett värde av 15.000 kr men som PULS-medlem erbjuds du att gå utbildningen helt gratis.

Utbildningen är uppdelade på två stycken tillfällen, en heldag respektive halvdag:

Torsdag 10/5 kl 09:00-17:00 (PULS bjuder på lunch och fika)
Torsdag 24/5 kl 13:00-17:00 (PULS bjuder på fika)

Observera även att emellan dessa två tillfällen ingår det att ni ska göra en certifieringsuppgift som beräknas ta runt 5 h.

Anmälningsperioden för PA3 & Mastern har öppet: 16/4–19/4. Länk till anmälan kommer att publiceras på PULS facebooksida den 16/4 kl 09:00.

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Du måste även vara PULS-medlem för att kunna ta del av utbildningen så om du går i PA3 eller Mastern och inte är medlem idag kan du enkelt bli detta via vår hemsida innan anmälningsperiodens start. http://www.personalvetare.nu/bli-medlem/

Till dig som tar examen i vår – Academic Work

Grattis till din kommande examen – nu väntar flera spännande möjligheter!

Vi på Academic Work har lång erfarenhet av att hjälpa Young Professionals ut i arbetslivet. Kanske har vi träffats under din studietid eller så är detta första kontakten med oss? Oavsett vad, vi vill gärna komma i kontakt med dig som snart tar din examen vid LiU!

Genom att skicka in ditt CV kan du göra dig synlig för våra rekryterare och ta första steget mot drömjobbet. Passa också på att anmäla dig till något av våra rekryteringsevent runt om i landet i april via länken här. Eventet i Linköping är den 18 april.

Varmt välkommen – hoppas att vi ses!

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Ulrika på ulrika.hammarberg@academicwork.se.

Bästa hälsningar,
Ulrika och Linköpingskontoret

Framtidsmässan i Stockholm – Gratisbussar från Linköping

Den 12 april på Stockholms Sports Center (vid Stockholms universitet) är det nu, för femte året i rad, dags för Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor!

Framtidsmässan är en heldag där studenter och nyutexaminerade får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet. Det finns otroligt många karriärmöjligheter inom kommuner, myndigheter och landsting och detta är ett perfekt tillfälle att få veta mer. Arbetsgivare från långt ned i södra Sverige till högt upp i norr ser fram emot att få träffa studenter inom alla olika möjliga utbildningsinriktningar!

Under dagen bjuds det även på underhållning i flera former på Stora scen! Bland annat medverkar retorikexperten Elaine Eksvärd som kommer att dela med sig av bästa retoriktipsen för hur man gör intryck på arbetsgivare, hur man kan styra folks uppfattning om en samt tips inför anställningsintervjuer och löneförhandlingar. Då kommer Fackförbundet Vision även att bjuda de 100 första studenterna i publiken på gratis lunch. Dessutom medverkar Kodjo Akolor som kommer att hålla i en inspirationsföreläsning om självkänsla och om att tro på sig själv. Dagen avslutas med den stora finalen av Studentmästerskapen i offentlig sektor.

Vi kommer i samband med mässan även att slussa studenter med gratisbussar som går från Linköping kl 07:15 med stop i Norrköping 08:15. Vi vill att studenter från hela Sverige ska få möjligheten att uppleva Framtidsmässan 2018 i Stockholm för att få vetskap om vilka karriärmöjligheter som finns inom den offentliga sektorn och av den anledningen kör vi gratisbussar inom landet.

Nedan kan du hitta länk till direktanmälan för gratisbussarna.

-> Länk till anmälan för gratisbussar: https://www.xn--framtidsmssan-jfb.com/busssthlm