Medlemsansvarig blir arbetsmiljöombud 2018

Hej alla PULS-are!! Efter en dialog med StuFF om sektionsavtalet har vi kommit fram till att posten arbetsmiljöombud (AMO)kommer byta person. Under 2017 har Anton Jigblad suttit som ordförande för utbildningsutskottet och samtidigt varit arbetsmiljöombud för PULS sektion. För att förtydliga så kommer Anton att fortsätta vara arbetsmiljöombud till och med 31 Januari. Från och med årsskiftet och under verksamhetsåret 2018 kommer istället personen som blir medlemsansvarig att få äran att bli arbetsmiljöombud. 

Kort vad AMO gör:

 • AMO har ett övergripande ansvar för studenternas arbetsmiljö. Det handlar om både fysisk, psykisk och psykosocial arbetsmiljö.
 • AMO stöttar och hjälper studenter som upplevt diskriminering, trakasserier eller liknande.
 • AMO samlar in och rapporterar brister i arbetsmiljön som framförs av studerande på sektionen.

Så alltså: under 2018 kommer medlemsansvarig även att bli arbetsmiljöombud! Superkul och viktig förändring tycker vi 🙂

Jobba extra hos Norstat!

Vi söker motiverade intervjuare till vårt kontor i centrala Linköping! Vill du jobba extra under din studietid, fila på ditt CV, dryga ut studentkassan och jobba i en spännande bransch? Se hit!

Norstat jobbar inom marknadsundersökningsbranschen med att tillgodose företag med underlag för bättre beslutsfattande genom att samla in data på den marknad där de verkar. Vi jobbar bl.a. med intervjuer, produkttestning och fokusgrupper. Jobbet som intervjuare är flexibelt och perfekt att kombinera med studier, du anmäler själv när och hur mycket du vill jobba. Vi arbetar med några av de främsta företagen i landet, så ta chansen att jobba i en spännande bransch som aldrig sover!

Skicka in din ansökan redan idag till: jobb.linkoping@norstat.se. Se hela annonsen på http://www.norstat.se/jobb/.

Young man working at a computer in a call centre

 

CMA Research söker nya medarbetare!

Just nu söker CMA Research nya medarbetare. CMA har sina rötter i Linköpings universitet och har varit verksamma i över 20 år.

CMA Research genomför undersökningar för produkter, tjänster och varumärken inom både business to business och konsumentområdet.

Du kan läsa mer om oss på https://www.cmaresearch.se

Vi söker deltidsarbetande intervjuare till vår verksamhet i centrala Linköping. Arbetsuppgifterna består av att genomföra telefonintervjuer. (ingen typ av försäljning)

Arbetstiderna går att kombinera utmärkt med studier (kvällar/helger). Man väljer själv när man kan arbeta, vilket gör att man kan planera sin tid för studier i första hand.

Vi erbjuder fast timlön.

Välkommen med din ansökan: jobba@cmaresearch.se

 

Styrelsen tar sommarlov!


Hej allihopa!

Nu var det äntligen sommar och styrelsen tar nu sommarlov. Detta betyder att vi inte kollar mailen lika ofta och att svar på era mail därför kan dröja.

Vi vill önska alla en trevlig sommar, och för alla som slutar vid Linköpings universitet vill vi önska ett stort lycka till i framtiden. Vi andra ses i höst! Ha en fin sommar!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen 2017

Kidbrooke Advisory söker vikarierande assistent

Kidbrooke Advisory är ett tekniskt innovativt konsultföretag med inriktning mot finansiell riskhantering. Vi söker just nu dig som är en social, utåtriktad och positiv person som är redo att ta dig an rollen som vikarierande assistent. I tjänsten kommer du inledningsvis fokusera på att sätta dig in i företagets verksamhet och ansvara för administrativa uppgifter så som att koordinera och planera möten, event och resor. Arbetsuppgifterna kan på sikt tänkas breddas till att även innefatta uppgifter relaterat till marknadsföring, rekrytering, ekonomisk administration, samt säljaktiviteter. Merparten av tjänstens arbete kommer att bedrivas från vårt kontor i Stockholm.

Låter detta som någonting för dig? Tveka inte, skicka in din ansöka redan idag! Klicka här för att läsa mer om tjänsten och om hur du ansöker.

Junior konsult- och kundansvarig till Colligo Vårdkompetens AB

Vi, Colligo Vårdkompetens AB, är ett snabbväxande vårdbemanningsföretag med i dagsläget 15 medarbetare som letar efter fler kollegor till vårt kontor i Stockholm. Vårt mål är att utöka vårt team med 3-4 personer i rollen som konsult- och kundansvarig. Är du en person som gillar att se resultat och att kämpa för att hitta lösningar? Brinner du för att ge fenomenal service med telefon och mail som huvudsakliga verktyg och tycker att det är skoj med många kontakter och ett högt tempo? Varmt välkommen att söka till oss! Mer information finns på https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken#/annonser/20953891

För dig i PA2, PA3 och Master: Utbildning i arbetspsykologiska tester!

Läser du PA2, PA3 eller Master?

PULS erbjuder er att ta del av en utbildning i arbetspsykologiska tester. Utbildningen ger dig en personlig certifiering i Cut-Es rekryteringsverktyg och är giltig i kommande arbetsliv. Utbildningen är värderad till 15.000 kr men som PULS-medlem erbjuds du utbildningen helt gratis.

Utbildningen kommer att äga rum vid två tillfällen:
Onsdag 10/5. Heldag 09:00-17:00 (Lunch och fika ingår)
Tisdag 23/5. Halvdag 13:00-17:00 (Endast fika)

Anmälningsperiod 24-26/4. Länk till anmälan skickas via mail kl. 08:00 24/4.

OBS! begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Studentmedarbetare till Mjölby kommuns personalavdelning

Brinner du för kompetensförsörjningsfrågor och ska påbörja ditt sista utbildningsår på PA-programmet till hösten? Sök jobb som studentmedarbetare på Mjölby kommuns personalavdelning!

Som studentmedarbetare hos oss kommer du, genom ditt uppdrag, bidra i arbetet med att stärka kommunens arbetsgivarvarumärke.  Anställningen är tidsbegränsad till max ett år, med start hösten 2017. Du kommer att jobba cirka 20 procent och har själv möjlighet att styra över din arbetstid, så att arbetet kan anpassas efter dina studier.

Läs mer om jobbet som studentmedarbetare på www.mjolby.se/studentmedarbetare

Extrajobb som rekryteringsansvarig hos Norstat

Extrajobb som rekryteringsansvarig

Vill du arbeta med rekrytering av marknadsundersökare bland studenter i Linköping? Är du kreativ, duktig på att nätverka och kan du nå ut till studenter och äldre medborgare med olika rekryteringsinitiativ? Då är detta en perfekt möjlighet för dig! Vi söker dig som är student och som vill arbeta ett par timmar någon eller några dagar i veckan med gedigen rekrytering. Vi kan erbjuda ett fritt och flexibelt arbete, roliga arbetsuppgifter och ett meriterande extrajobb.

Om tjänsten
Norstat är en av Sveriges ledande leverantörer inom marknadsundersökningar. I vårt stora call center i Linköping bedriver vi marknadsundersökningar och rekryteringar till fokusgrupper via telefon. Vi har ett kontinuerligt behov av nya intervjuare och önskar att genomföra en förändringsresa för vår bas av intervjuare, där vi har ett uttalat mål att i högre utsträckning attrahera universitetsstuderande och pensionärer. Ditt uppdrag är av strategisk vikt för oss och du kommer att få mycket fria händer och en budget till ditt förfogande. Som rekryteringsansvarig avlastar du produktionschefen och driver och arbetar självständigt ned kvalitativ rekrytering. Med personligt driv, proaktivitet och kreativitet skapar du planer och aktiviteter för att attrahera och rekrytera in nya duktiga marknadsundersökare till Norstat.

 

Arbetsuppgifter
Som rekryteringsansvarig får du värdefull och meriterande erfarenhet inom rekrytering och du har möjlighet att lägga upp din egen arbetstid. Du utarbetar rekryteringsplan, skapar kontakter med universitetet, relevanta student- och pensionärsorganisationer, genomför rekryteringsaktiviteter och driver arbetet från start till mål. Du blir en viktig del av marknadsföringen av Norstat och jobbar med employer branding i samtliga externa kontakter.

 

Dina arbetsuppgifter omfattar:

 • Definiera rekryteringsplan och aktiviteter
 • Genomföra rekryteringsaktiviteter mot universitet- och högskola samt pensionärsorganisationer genom events, fysiska möten och aktiviteter i andra kanaler och nätverk
 • Hantera ansökningar, genomföra intervjuer
 • Aktivt vara med och utveckla arbetsmiljö och kultur på arbetsplatsen

 

Tjänsten passar dig som har möjlighet att jobba ett par dagar i veckan samt har ett genuint intresse för rekrytering.
Vi söker dig som:

 • Studerar Personalvetenskap eller liknande inriktning med något år kvar på studierna
 • Stark personlig drivkraft och ansvarsförmåga
 • Duktig på att nätverka
 • Kreativ, kan hitta smarta lösningar

Som person är du glad och positiv med personlig drivkraft och initiativförmåga. Du driver ditt arbete självständigt framåt. Du ser vad som behöver göras och är lösningsorienterad. Vidare är du ambitiös med god energi som tar ansvar och får saker och ting att hända. Vi tror att du har en stark social sida som gör att du kan representera Norstat på ett trovärdigt och positivt sätt både i yngre och äldre målgrupper.

Vi kan erbjuda dig ett mycket roligt, kreativt och meriterande extraarbete under studietiden. Du kommer att ha stor frihet att agera och ditt arbete kommer att vara väldigt betydelsefullt för bolaget. Vi sitter centralt på S:t Larsgatan vid Trädgårdstorget i Linköping.

 

Tveka inte att höra av dig till VD Henrik Åquist, 070-836 8102, henrik.aquist@norstat.se