Gå på företagsbesök med JUSEK

Hej alla glada studenter på HR/PA-programmet!

Akademikerförbundet JUSEK bjuder in alla sina studentmedlemmar till höstens besök med ledande företag och arbetsgivare i Linköping. Det är ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter inför karriären redan under studietiden, så häng med som många andra gör!

Den 4 oktober är det dags för terminens företagsbesök för er på HR-programmet! Företagsbesöket bär av till Länsstyrrelsen Östergötland. Mer info samt anmälan finner ni på Juseks hemsida eller under länken: https://www.jusek.se/Aktivitet/KalenderNy/?City=11&showFilter=true

Sveriges HR-förening söker studentmedarbetare till HR-dagarna 2018

Sveriges HR-förening eftersöker nu ett gäng härliga studentmedarbetare till HR Dagarna 2018, 8–10 oktober på Cirkus i Stockholm!

Sveriges HR Förening står för eventuella resor till och från Stockholm, förtäring under dagarna och självklart får du som studentmedarbetare ta del av programmet under de dagar du medverkar.

Ni som studentförening får även 100kr/per förmedlad studentmedarbetare till er verksamhet.

Du som student har nu en unik chans att få träffa ledande personer inom HR från hela Sverige och samtidigt få inspiration om vad HR innebär på riktigt! Dina uppgifter blir att tillsammans med oss se till att deltagarna har det bra och känner sig välkomna. Det handlar bland annat om att möta och registrera deltagare, ta hand om talare eller vara värd för något av företagen som finns på plats. Helt enkelt bidra till en roligt intensiv och meriterande dag! Du kommer också att få ett intyg om att du har varit med som studentmedarbetare på HR Dagarna 2018 – vi hoppas att det ska hjälpa dig bygga ditt CV!

Anmäl dig och dina kurskamrater här: https://goo.gl/forms/pt7KJsNgY1s4IUym1 – först till kvarn!

OBS! Du behöver inte kunna medverka alla dagar, utan det går att anmäla sig till endast en dag också. 

Linköpings Stadsmission söker Dig som studerar HR eller beteendevetenskap

Hej Student!
Vill du arbeta i en organisation som göra skillnad för människor i utsatta livssituationer? Linköpings Stadsmission söker Dig som studerar HR eller beteendevetenskap och vill få värdefull erfarenhet inför framtiden. Hos oss får du en unik chans att tillämpa din kompetens och teoretiska kunskap samt utvecklas i din roll som HR-praktiker!

Som volontärsamordnare har du det strategiska ansvaret för hela volontärverksamheten. Du arbetar motivationsbyggande och ansvarar för hela rekryteringsprocessen av nya volontärer. En del av ditt uppdrag är att utveckla verksamheten och marknadsföringen samt skapa ett ökat intresse för volontärskap inom organisationen. Missa inte chansen att söka detta meriterande deltidsjobb som ger dig ovärderlig erfarenhet för din framtida karriär!

Läs mer och ansök på vår hemsida

Gasquen 2018 – En show för alla PULS medlemmar

GASQUEN 2018

Nolle-P 2018 har precis dragit igång, men detta inlägg riktar sig till både dig som ny student och dig som har pluggat tidigare!

I år har ett helt nytt evenemang skapats och det kallas för Gasquen. Gasquen är en show för PULS-medlemmar och är speciellt tillägnad årets Nollan! Kvällen kommer bestå av tävlingar och underhållning lett av PAmp, PiLS, MaxPULS, Aristocats bar, LiTHe Blås och två konfrenciers!

Det är under denna kväll årets Nolle-grupp kommer koras och detta kommer vara början på slutet av årets Nolle-P.

Gasqueen ingår i nollans ”Vi vill ha”-kupong och i fadderpaketen. Pris till resterande PULS-medlemmar kostar 40kr och kommer säljas i entrén i samband med insläpp till showen! Hoppas att ni, liksom vi ser fram emot en kväll fylld av spex och jubel!

Vilka är Aristocats Bar? https://www.facebook.com/acats.official/
Vilka är LiTHe Blås? http://www.litheblas.org/sv/

Länk till evenemanget hittar du här, där kommer alla uppdateringar om eventet ske! https://www.facebook.com/events/386375351867120/?active_tab=discussion

Dag: Fredag 31/8
Tid: 18:15
Plats: Katedralskolans aula
För vem: Alla PULS-medlemmar (Så se till att bli medlem redan idag om du inte är det!! http://www.personalvetare.nu/bli-medlem/ )

Detta kommer bli en fantastisk kväll som du inte vill missa!

GLAD SOMMAR ÖNSKAR PULS

Nu är det äntligen sommar och styrelsen tar lite sommarledigt. Detta innebär att vi inte kollar mailen lika ofta och att svar på era mail därför kan dröja.

Vi vill tacka alla våra samarbetspartners och alla studenter för den här terminen. För er som tar examen och slutar vid Linköpings universitet vill vi önska er stort lycka till i framtiden. Vi andra ses i höst!

Med detta sagt vill vi nu önska er alla en riktigt fin sommar! Njut av mycket sol, glass och förhoppningsvis lite ledighet!

Med vänliga hälsningar
PULS Styrelse

Montico i Tranås söker HR-generalist

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 900 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Vi söker nu en HR-generalist till vårt huvudkontor i Tranås och erbjuder ett roligt och varierande arbete i händelsernas centrum. I rollen som HR-generalist arbetar du brett med våra HR-processer och är ett stöd till cheferna runt om i organisationen. Du har många kontaktytor både internt och med externa samarbetspartners och bidrar till att stärka vårt arbetsgivarvarumärke.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår hemsida: https://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=JobAds/4869

Cybercom söker dig som vill jobba extra

Talent Search Cybercom

Vi på Cybercom i Linköping söker dig som vill jobba vid sidan om t ex dina studier för att bygga ditt CV, ditt kontaktnät samt utveckla dig själv och Cybercom. Du brinner för att hitta nya medarbetare, du vill jobba med vårt varumärke och nätverk . Vi ser gärna att du börjar direkt. Vi ser ett behov av denna tjänst på heltid under juni, juli och augusti. Vi kan komma behöva hjälp med search på deltid under hösten/vintern.

Länk till annonsen:  https://career.cybercom.com/jobs/102684-talent-search?promotion=44221-trackable-share-link-talent-search 

Återigen är PULS en Grön Sektion

Torsdagen den 17:e maj hölls den årliga miljödiplomeringen på Campus Valla där PULS än en gång fick ta emot ett diplom för sitt arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor. Arbetet utgår ifrån den uppdaterade miljöhandlingsplanen som nu finns här på hemsidan där du även hittar mer information och våra kontaktuppgifter. PULS har sedan 2010 arbetat aktivt tillsammans med flera andra sektioner för att miljöanpassa sin verksamhet. Är du nyfiken på hur vi arbetar, vill du veta mer eller har du egna förslag på åtgärder så tveka inte att höra av dig till oss!

Semestervikarie som Innesäljare till JobbPlus.

JobbPlus är en av landets nyaste jobbsajter och är en del av Östgöta Media.
I Östgöta Media ingår morgontidningarna Östgöta Correspondenten, Norrköpings Tidningar, Folkbladet, Motala Vadstena Tidning, Västerviks-Tidningen, Vimmerby Tidning och Kinda-Posten samt gratistidningarna Extra Östergötland, Mera Norrköping, Mera Linköping, Mera Västervik Vimmerby Hultsfred, Linköpings-Posten, Norrköpings-Magazinet och Västerviks Kommunextra. Bolaget har även sajterna corren.se, nt.se, affarsliv.com, folkbladet.se, mvt.se, vt.se, vimmerbytidning.se, affarsliv.com och klackspark.com.

Att arbeta som innesäljare på JobbPlus.
Som innesäljare jobbar du med att besvara våra kunders önskemål kring platsannonsering i Östgöta Medias tidningar, våra digitala erbjudanden på www.jobb.plus samt i Sociala Medier. I arbetet ingår att skicka offerter till kunderna och följa upp. Du bokar sedan kundens platsannons och publicerar den digitala annonsen.

Som person är du utåtriktad, driven och serviceinriktad. Du är flexibel och kan anpassa dig efter kundens behov men bibehåller alltid en rådgivande roll med syfte att alltid utforma kundens kampanj på bästa sätt. Du drivs av att alltid leverera en nivå högre än vad kunden förväntar sig. Du är bra på svenska i tal och skrift, har datavana.

Jobbet kräver självständighet och förmågan att fatta egna beslut och ta initiativ, samt förmåga till god förståelse för kundens verksamhet och önskemål.

Meriterande erfarenheter

* Någon form av säljerfarenhet
* Utbildning inom Hr

Övrig information

* Arbetstid 8-17 måndag- fredag
* Tjänsten som sommarjobbare planeras att tillsättas omgående och sträcker sig fram till augusti med möjlighet till förlängning. Placeringsort Norrköping.
* Tjänsten följer Unionens kollektivavtal.
* Närmaste chef är affärsområdeschefen Jobb & Rekrytering Lena Åkergren-Ohlsson 0702-942477
* Facklig kontakt: Kenneth Trybom, Unionen, 076-834 26 93, kenneth.trybom@ostgotamedia.se

Välkommen in med din ansökan till: https://jobb.plus/jobb/17677