GLAD SOMMAR ÖNSKAR PULS

Nu är det äntligen sommar och styrelsen tar lite sommarledigt. Detta innebär att vi inte kollar mailen lika ofta och att svar på era mail därför kan dröja.

Vi vill tacka alla våra samarbetspartners och alla studenter för den här terminen. För er som tar examen och slutar vid Linköpings universitet vill vi önska er stort lycka till i framtiden. Vi andra ses i höst!

Med detta sagt vill vi nu önska er alla en riktigt fin sommar! Njut av mycket sol, glass och förhoppningsvis lite ledighet!

Med vänliga hälsningar
PULS Styrelse

Montico i Tranås söker HR-generalist

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 900 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Vi söker nu en HR-generalist till vårt huvudkontor i Tranås och erbjuder ett roligt och varierande arbete i händelsernas centrum. I rollen som HR-generalist arbetar du brett med våra HR-processer och är ett stöd till cheferna runt om i organisationen. Du har många kontaktytor både internt och med externa samarbetspartners och bidrar till att stärka vårt arbetsgivarvarumärke.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår hemsida: https://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=JobAds/4869

Cybercom söker dig som vill jobba extra

Talent Search Cybercom

Vi på Cybercom i Linköping söker dig som vill jobba vid sidan om t ex dina studier för att bygga ditt CV, ditt kontaktnät samt utveckla dig själv och Cybercom. Du brinner för att hitta nya medarbetare, du vill jobba med vårt varumärke och nätverk . Vi ser gärna att du börjar direkt. Vi ser ett behov av denna tjänst på heltid under juni, juli och augusti. Vi kan komma behöva hjälp med search på deltid under hösten/vintern.

Länk till annonsen:  https://career.cybercom.com/jobs/102684-talent-search?promotion=44221-trackable-share-link-talent-search 

Återigen är PULS en Grön Sektion

Torsdagen den 17:e maj hölls den årliga miljödiplomeringen på Campus Valla där PULS än en gång fick ta emot ett diplom för sitt arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor. Arbetet utgår ifrån den uppdaterade miljöhandlingsplanen som nu finns här på hemsidan där du även hittar mer information och våra kontaktuppgifter. PULS har sedan 2010 arbetat aktivt tillsammans med flera andra sektioner för att miljöanpassa sin verksamhet. Är du nyfiken på hur vi arbetar, vill du veta mer eller har du egna förslag på åtgärder så tveka inte att höra av dig till oss!

Semestervikarie som Innesäljare till JobbPlus.

JobbPlus är en av landets nyaste jobbsajter och är en del av Östgöta Media.
I Östgöta Media ingår morgontidningarna Östgöta Correspondenten, Norrköpings Tidningar, Folkbladet, Motala Vadstena Tidning, Västerviks-Tidningen, Vimmerby Tidning och Kinda-Posten samt gratistidningarna Extra Östergötland, Mera Norrköping, Mera Linköping, Mera Västervik Vimmerby Hultsfred, Linköpings-Posten, Norrköpings-Magazinet och Västerviks Kommunextra. Bolaget har även sajterna corren.se, nt.se, affarsliv.com, folkbladet.se, mvt.se, vt.se, vimmerbytidning.se, affarsliv.com och klackspark.com.

Att arbeta som innesäljare på JobbPlus.
Som innesäljare jobbar du med att besvara våra kunders önskemål kring platsannonsering i Östgöta Medias tidningar, våra digitala erbjudanden på www.jobb.plus samt i Sociala Medier. I arbetet ingår att skicka offerter till kunderna och följa upp. Du bokar sedan kundens platsannons och publicerar den digitala annonsen.

Som person är du utåtriktad, driven och serviceinriktad. Du är flexibel och kan anpassa dig efter kundens behov men bibehåller alltid en rådgivande roll med syfte att alltid utforma kundens kampanj på bästa sätt. Du drivs av att alltid leverera en nivå högre än vad kunden förväntar sig. Du är bra på svenska i tal och skrift, har datavana.

Jobbet kräver självständighet och förmågan att fatta egna beslut och ta initiativ, samt förmåga till god förståelse för kundens verksamhet och önskemål.

Meriterande erfarenheter

* Någon form av säljerfarenhet
* Utbildning inom Hr

Övrig information

* Arbetstid 8-17 måndag- fredag
* Tjänsten som sommarjobbare planeras att tillsättas omgående och sträcker sig fram till augusti med möjlighet till förlängning. Placeringsort Norrköping.
* Tjänsten följer Unionens kollektivavtal.
* Närmaste chef är affärsområdeschefen Jobb & Rekrytering Lena Åkergren-Ohlsson 0702-942477
* Facklig kontakt: Kenneth Trybom, Unionen, 076-834 26 93, kenneth.trybom@ostgotamedia.se

Välkommen in med din ansökan till: https://jobb.plus/jobb/17677

SYNLAB söker en HR-resurs med inriktning mot rekrytering

SYNLAB söker en:

HR-resurs med inriktning mot rekrytering

Vi behöver temporärt utöka vårt HR-team med en driven och engagerad person som har intresse av rekrytering och HR-arbete. Hos oss arbetar du, tillsammans med rekryterande chef, från ax till limpa i rekryteringsprocessen – från kravprofil till avtalsskrivning. Fokus i tjänsten är det operativa rekryteringsarbetet men du kommer också att arbeta strategiskt med rekryterings- och introduktionsprocessen. Även andra administrativa uppgifter inom HR kan förekomma. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering och använder rekryteringsverktyget ReachMee.

I dagsläget består HR-teamet av tre personer: Susann som är HR-chef, Jessica är HR-generalist och Monika är löneadministratör.

Tjänsten är en visstidsanställning på ca 6 månader men kan komma att förlängas.

Om du är intresserad eller vill veta mer, kontakta:

Susann Nilsson, 013-25 49 82
Jessica Sylvan, 013-25 49 48

 

 

Anmälan till Cut-e utbildning

Anmälan till Cut-e utbildning – För dig som går i PA3 eller i någon av Master-klasserna
———————————————————————————————-
Här är länken till anmälan för Cut-e´s utbildning i arbetspsykologiska tester (Endast för dig som går i PA3 eller Mastern):
https://simplesignup.se/private_event/131267/883b869324
Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Anmälan stänger senast den 19/4 eller så fort platserna är fyllda.

Observera att du måste även vara PULS-medlem för att kunna ta del av utbildningen så om du går i PA3 eller Mastern och inte är medlem idag kan du enkelt bli detta via vår hemsida innan anmälningsperiodens start. http://www.personalvetare.nu/bli-medlem/

Info om utbildningen och viktiga datum:
Utbildningen ger er en personlig certifiering i cut-e´s rekryteringsverktyg: personlighetsformuläret shapes management och kapacitets- och färdighetstesterna scales, samt praktisk övning i kompetensbaserad intervjuteknik. Dessa verktyg är giltiga i ert kommande arbetsliv. Utbildningen har ett värde av 15.000 kr men som PULS-medlem erbjuds du att gå utbildningen helt gratis.

Utbildningen är uppdelade på två stycken tillfällen, en heldag respektive halvdag (det är viktigt att du kan båda dessa datum):
Torsdag 10/5 kl 09:00-17:00 (PULS bjuder på lunch och fika)
Torsdag 24/5 kl 13:00-17:00 (PULS bjuder på fika)

Observera även att emellan dessa två tillfällen ingår det att ni ska göra en certifieringsuppgift som beräknas ta runt 5 h.

Cut-e´s utbildning i arbetspsykologiska tester – för dig i PA3 eller Mastern

Detta inlägg riktar sig till dig som går i PA3 eller i någon av Master-klasserna
——————————————————————————————–

PULS erbjuder i år igen er som går i PA3 och Mastern att ta del av cut-e´s populära utbildning i arbetspsykologiska tester. Utbildningen ger er en personlig certifiering i cut-e´s rekryteringsverktyg: personlighetsformuläret shapes management och kapacitets- och färdighetstesterna scales, samt praktisk övning i kompetensbaserad intervjuteknik. Dessa verktyg är giltiga i ert kommande arbetsliv. Utbildningen har ett värde av 15.000 kr men som PULS-medlem erbjuds du att gå utbildningen helt gratis.

Utbildningen är uppdelade på två stycken tillfällen, en heldag respektive halvdag:

Torsdag 10/5 kl 09:00-17:00 (PULS bjuder på lunch och fika)
Torsdag 24/5 kl 13:00-17:00 (PULS bjuder på fika)

Observera även att emellan dessa två tillfällen ingår det att ni ska göra en certifieringsuppgift som beräknas ta runt 5 h.

Anmälningsperioden för PA3 & Mastern har öppet: 16/4–19/4. Länk till anmälan kommer att publiceras på PULS facebooksida den 16/4 kl 09:00.

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Du måste även vara PULS-medlem för att kunna ta del av utbildningen så om du går i PA3 eller Mastern och inte är medlem idag kan du enkelt bli detta via vår hemsida innan anmälningsperiodens start. http://www.personalvetare.nu/bli-medlem/